Eyluls_mom İki günde bir aralıklarla akşam sekizde özel hastanede beta hcg baktırdım ilki 47.97 ikincisi 131.1 çıktı son beta hcg mi sağlık ocağında yine iki gün arayla verdim ama akşam yerine sabah 8 de kan verdim 257 çıktı sizce nasıl
Belirlenmedi Eyluls_mom maşallah cnm bende ilk verdiğim de 39 çıktı 2 cisi 236 çıktı özel deki doktor düşük buldu sonucu mu
Eyluls_mom Aymilanin_kardesi çok teşekkür ederim geçen ay kimyasal geçirdim bu ay inşallah sağlıklıdır
Belirlenmedi Eyluls_mom ay şuan ikimizde aynı durumdayız bende kimyasal geçirdim şuan çok korkuyorum bende
Eyluls_mom Belirlenmedi düşük demesinin sebebi kese görünmüyor şuan diye sağlıklı artmışsa iki günde bir bi sıkıntı yoktur kese görünmesi için 1500 lerde olması lazım o da 5. Haftalara denk geliyor
Belirlenmedi Eyluls_mom evet cnm ondan rabbim yardımcımız olsun ilk beta değeri adetten 2 gün önceydi Verdim diğerini adetten 2 gün sonra
Eyluls_mom Belirlenmedi güzel artmış o zaman umarım sağlıklı olur adet günlerimiz betalarımız bile aynı umarım bebeğimiz bizimle kalır