Mkr 21 haftalık hamileyim ve dün sağlıkocağında tahlil yapıldı b12 çok düşük çıktı ama doktor ilaç vermedi bidaha tahlil yapalım falan dedi salı kontrolum var kendi doktoruma göstercem sonuçları hatta tekrar yaptırcam. Sizlerde b12 düşük olan varmı bebeğe zararı olurmu nette çok kötü şeyller yazıo ruhum daraldı😔
Kevsersepettttt Mkr canım iğne veriyorlar die biliyorum b12 iğnesi vuruluyorsun düzelir yani nete hiç bakma
Burcuoztrkk Mkr bence nete bakma doktoruna sor b12 vitamini vericektir zaten bu internet felaket tellalı gibi hiç aldırış etme içini ferah tut 💕💕
Mkr Tşk ederim ikinizede inş bi sorun olmaz bebekte 🤲🏻 Evet ya hiç iyi bişe demezmi bu net ya içimi daralttı 😬
selen8sefam Neye hiç bakma benimde 150lelere düştü 1 hafta her gün iğne oldum 500lere çıkmış düzelmiş 😊
Hsna1 Benimde çok düşüktü canım doktor hemen toparlanan için vitakol adlı iğne verdi 5 gündür vuruldum 5 günün kaldı insallah iyi gelir 😊 sende merak etme doktorun senin için ilac verecektir toparlarsın insallaj
Hgemr Mkr benim de düşüktü nette yazılanları okuyunca psikolojim bozulmuştu,drum rahatlattı sağ olsun.Hap kullandım hemen yükseldi. Iciniz rahat olsun drunuz gerekeni yapacaktır.
Heather Mkr bir ara düşüktü benim iğne kullandım 5 doz yükseldi düşmedi tekrar sonra. Düzeliyor ilaçla sıkıntı yapmayın:) birde yeşil mercimek yemenizi tavsiye ederim. Demir, protein B12 çok faydalı bir besin:)
Dilekahinzen Mkr b12 in kaç çıktı. Bende yeni yaptırdım 114 tü baya düşük geldi iki tane doktora gttm sordum sorun yok hap kullanıyosun zaten hamilelerde genelde böyledir dediler. İnternete bakıp paniklemiştim senin gibi. Diri diri mezara koyuyo resmen
arzuu3469 Benimde dusuktu doktor b8sey veremem dedi hamilelikte degiskendir dedi bolbol yesillik ye dedi
Mkr Ayy hepinize çok tşk ederim çok rahatladım sabaha kadar uyuyamadım bişe olursa bebeğime die için rahatladı şimdi 🤲🏻😘
EceAydn Mkr bebeklerde sinir sistemi gelişiminde önemli rol oynadığını biliyorum. Benimde hamilelik sonrasında sınırdaydı. Daha bir hafta önce kullanmaya başladım. Solgar 1000 lik ağızda emilenden verdi. Tahminimce on beş gün içinde değer yükselir ☺️ Sizde doktorunuzla görüşün mutlaka 🙂
Minnakkkk Benımde çok dusuk dedi önlem almazsak daha da düşer dedı ıgne başladı bana da dodex iğne verdi.üç tane kullan toparlar dedı bırını dün akşam bırını bı hafta sonra bırını de uç hafta sonra vurunucam