Busss_ https://www.babymall.com.tr/duux-newport-travel-sistem-bebek-arabasi-rose-gold-p-31794 Arkadaşlar bu bebek arabasını kullanan var mı
Eda_6 Canım bizde dün bu arabaya baktık. Diğer baktığımız araba markalarına göre bize de uygun geldi ama daha araştıracağız.
Busss_ Eda_6 bizde Bi düşünme aşamasına geçtik hala araştırıyoruz ama diğer markalardan pek bir farkını göremedik tavsiye ettiler bzie de
Eda_6 Busss_ bizim araba bagajımız da küçük olduğu için biraz daha katlandığında yer kaplamayan da istiyoruz 🙈 o kadar çeşit var ki insanın aklı karışıyor. Tam bu diyorsunuz sonra başka bir Bebek arabası görüyorsunuz 🤣🙈
Busss_ Eda_6 kesinlikle öyle bazıları ise gereksiz pahalı diyorum karışık işler valla 😀 normalde her şeye hemen karar veririm bebek konusunda hiç öyle olmadı :) bazen ona o kadar para vereceğime şuna vereyim diyorum 😀 anne cimriligimi geldi ne anlamadım 😀
Eda_6 Busss_ doğru diyorsun canım ☺️ Kesinlikle marka adı girince maalesef fiyat farkı ciddi artıyor. Bakalım gönlümüze göre bulur alırız inşallah bebek arabalarımızı🥰
Eda_6 Busss_ canım babymalldan sunnybaby vista travel sistem Bebek arabasını aldık. 🥰 tam istediğimiz gibi oldu ve çok beğendik. Bi bak istersen. İnternet sitesinde 1700 TL diyor mağazaya gittik. 1500tl ye aldık.