Kbrbisi21 Eveet kızlar sabah 7 ye dogru bebişler tekmeliyor mu 🤭😁 ve size kalkkk tatli birseyler yeee diyorlar mi 😁 hergun resmennn 7 ye dogru midem kaziniyor iceride boks maci var sanki 😁 36+1 peki ya sizler 🤭
Syda01 Kbrbisi21 27+6 haftaligiz her sabah öyleyiz kalkip biseler ye der gibi icerde takla atiyor sanki 🙈
Merve171214 Kbrbisi21 her sabah 7-7.30 da kalkıp yarım ekmek tost yiyip geri yatıyorum acıkmış olark kalkıom daha azı da kesmio uyuyamıom snra gözüm kapalı yemek yiyip yatıom hiç benlik bir şey değildi yemek yemek 😂
20152021 Bende 36+1im aynı durum bizdede ama miğde yanmam çok oluyo geceleri uyuyamıyorum yan yatmaktan yanlarım çürüdü son bir ay zor gecicek belli
Kbrbisi21 20152021 ay saga dönünce hepten yaniyor midem benimde tam bitti demistim hem hik hik ses cikartiyorum tovbe tovbe reflu gibi :( hem mide yanmasi yagli filanda yemiyorum
Kubbbraa 20152021 yaaaa bu yanma benide mahvetti boğazıma kadar yanıyorum bende 37+4 soda süt yoğurt suyu denedim yok geçmiyor
Kbrbisi21 Syda01 bazen diyorum esime biraz daha uyuyim 7 de zaten yedirdi bana birseyler bebek diyorum 🤭😁 tam uykuya dalicam normalde 11 de kahvalti yapmayi daha cok severdim 9 da gene basliyor hadi ye der gibi 😁 midemin tikali oldugunu biliyorum ama icerideki bebiş ye diyo belli :))
Kbrbisi21 Syda01 YAa birde bugun farkettim daha yeni eşime dün ekmek aldirmiatim normalde 1 hafta surunen ekmekler nedendir anlamadim 😁 1 gunde bitiyor 😁
Serayyurtsever Kbrbisi21 bende akşam yemek yedim yarım saat sonra elimde kocaman tabakla makarna yiyodum. Doymuyorum ya 😄😄😄
Kbrbisi21 Syda01 Aman aman bebek beslensinde biz kiloya dikkat edelim 🤭 ilk defa kendimde 70 kiloyu gordum 😁 bol bol yemekten heralde ama cok sukur bebekte 2720 kiloda su an 🤭🤗
Kbrbisi21 Syda01 Doktor soyluyorr her seferinde bize ek olarakta ultrason kagidinda isaretliyor kiloyu
Kbrbisi21 Merve171214 meyve ile kendimi dindirmeye calisiyorum arada ama tatli geliyor meyvede koca tabak meyve kesiyorum 😁😁
Merve171214 Kbrbisi21 o meyve beni o saatte doyurmuo geri kalkıom yemeğe diye doyurucu şeyler yiyip geri yatıom ama meyve her gün bende koca bir tabak yiyorum 😂 dondurma ve tatlıyı saymıom zaten 14 kilo aldım bu yüzden 😂