Kızlar günaydın saat 05:36uykudan uyandım dün hastanede oglumun olcagını bu 3 dür ard arda duydum farklı doktorlardan simdi rüya gördüm bana detaylı ultrasın a girmedim ve doktorda söz de girmişim ve bana cok harklı bir haber verdi bitane bayan doktor kız cocugu heryeri cok net beli ve bebek kız cok tatllı bildigin bebek resmi hic ultrason gibide durmuyor ama cok tatlı gülüyor ben nasıl olur daha dün bana erkek dediler dedim oda hayır detaylıda daha net gözükür dedi ben inanmadım bidaha bakılsın istedim rüyamda baktım yine kız ama kız cok garip gülüyordu cok güzeldi beyaztenli siyah saclı iri gözlü felan arkadaş lar icim de garip bir his var normal mi bu ama 24+5 günlük olduk sizce bu normal mi ya daha önce bende eşimde erkek bebek gördük rüyamızda ayrı ayrıy di ama dün hastaneye gittim yine sordum yine erkekdedi farklı doktor ama rüyamda tam tersini gördüm hata eşimi aradım rüyada dedim imkansız birsey oldu dedi ne oldu dedim istedigin oldu kızımız oluyor dedim güldü sskamı bu bu nasıl is bize net cevap lar geldi özel hastanedende devletende fatklı fatklı doktorlar ve hastaneden anlayamıyorum bende ama kız bildigin elimdeki resmin fotografını atım şok icinde kaldı ama cok tuhaf oldum seviniyimi aglıyımı bilemedim kuzular bu nedemek ya