Denize fyznrilter sezeryan doğum sonrası hep azar azar oldu akıntım beyaza döndü 40 bitince temizlendim namaza bile başladım 5 gün sonra kahverengi lekeler gördüm 3 gün leke vardı 2 gündür de baya baya geliyor normal mi
fyznrilter Denize Normal cnm bazı insanlarda 40 gün geçtikten sonrada lohusa kanı gelebiliyor buda namaza mani olmuyor sadece her namaz vakti girdiğinde abdestini yeniden al çünkü istihaza hükmüne giriyor 😌🌸
Denize fyznrilter kanama çok fazla uykudan uyandım ped değiştirdim gün içinde de çok değiştirdim komple doluyor ped 53 gün oldu doğum yapalı 😥
fyznrilter Denize bir kaç gün daha bekleyin eğer hâlâ devam ederse bebeği sağlık ocağına kontrole götürdüğünüz zaman oradaki hemşireye sorarsınız. Ama normal bir durum diye biliyorum. Korkmayın birşey olmaz Allah’ın izni ile ☺️🌸
Denize fyznrilter İnşaAllah normaldir korkmaya başladım ilk gebelik bu arada ben bebeğimi kaybettim 😥
fyznrilter Denize ya kusura bakmayın bilmediğim için öyle söyledim. Mevlam dayanma gücü versin. Erken doğum falan mı oldu.🥺