Hiç bir şekilde korkmayın öncelikle onu söyleyim ilk doğumumu erciyeste yapmıştım 2. Şehir hastanesinde yaptım gayet temiz hiç bir şekilde özensizlik falan yok alalha şükür.her yer ter temizdi ebeler gayet iyiydi allah’a şükür. Ben normal kontrolüme diye gelmiştim acilden yaptıralım eşim boş yere izin almasin dedik giriş yaptık ve 40+3 tu doktor bey ağrın yokmu çatin müsait dedi ulturasyondan ebe acikligima baktı ve 7 , 8 cm dedi daha sonra beni kan tahlillerine gönderdiler kan aldılar doğum katına çıktım önlük giydirdiler ve net ye bağladılar suyumu patlattılar tok gitmiştim o yüzden afedersiniz büyük abdestimde vermiş vee onu yaptırdılar. Daha sonra sancim geldikçe ikinmami istemişler gittiler. Kontrole geldiler. Ve tam açıklık olmuş doğuma aldılar ve sancim geldikçe okunmalı istediler oraya o sıra iğne vurdular nedir bilmiyorum daha sonra 45 dk sonra doğum yaptın sanırım okunmayı beceremediğim taktirde ewet karnimada bastırdılar ama ben ıkınmayınca ama o kadar yardımcı olduğu o bastırmaya doğurdum korkmayın öyle çıkıp bastırmak değil sadece ittiydi karnından allah razı olsun hepsinden 19.20 de gittim 20.30 da doğum yaptim. Çok şükür arkadaşlar hurma ve hurma suyunu için olurmu yürümedim bu hamileligimde aktiftim 3 yaşında oğlum olunca ama yinede ne yürüdüm.ne egzersiz yaptım hurma ve hurma suyu tüketim bol bol