Aygokyuzu ilk olarak odamıza gittik güzelce hep beraber süsledik sonrasında gelip sondamı taktılar en hoşlanmadığım durum buydu çünkü sondayı uyuşuk istiyordum öldürmedi acıdan ama biraz acıdı ben kendimi kastım çünkü .. sonra ameliyathaneye çıktık spinal oldum iğnem yapıldı hissetmedim bile nerdeyse inan öyle diyim sonra bana anlattılar sana dokunduğumuzu anlayacaksın ama acı hissetmeyeceksin korkma dediler öylece başladı doktoruma beni kestinizmi dedim gözümün içine bakıp aşkolsun ben cani miyim senin gözüne bakaa baka seni keseyim dedi ve 1-2 dk ya yavrumun ağlama sesi geldi☺️ O anı hiç birşeye değişmemm aldı beni bir ağlama oğluşumu gözümün önünde sildiler çişinide yaptı😂😂 getirdiler bi yanağıma dayadılar fotoğrafımızı çektiler sonra götürdüler ameliyatım bitince odamıza geçtik bebek çıktıkdan sonra çok uzun geliyo orada kalmak istemiyor insan🤗 odamıza getirdiler bebeğimizi giyimli bir şekilde emzirme denemeleri falan derken akşam yürütmeye çalıştılat ilk an gaz sancısından ağrı oluyor ama alışınca hele ayağa kalkmayınca sanki hiç doğurmamışsın gibi olunuyor🙂ertesi güne daha iyi olmuştum hiç oturmadım diyebilirim çok kolay güzel geçti inşaallah ikincimde öyle olur darısı size ve bana diyim😍😍😍