MugeninNefesi Biraz önce tuvalete kalktım önce idrar sandım ama wc den kalkınca da baya bi geldi suyum mu geliyor acaba ? Su geldikten ne kadar sonra dogum başlar??
HavvaGuzey MugeninNefesi su bile olsa bebeğin hareketlerini hissediyorsan panik yapma sabaha da bir kontrole git
GulcanDongel MugeninNefesi bende aynı böyleydim idrar sandım altıma işedim sandım ama gittiğimde suyum geldiğini öğrendim. 3 cm. Açılmam varmış hatta bi kaç saate doğum yapmıştım. Bence bi hastaneye gidin burda zaman kaybetmeyin.
Bencedeoyle MugeninNefesi bence bi hastaneye gidin derim bişey yoksa bile en azından tehlikeye atmamış olursunuz bebişinizi
MugeninNefesi GulcanDongel birazdan gidecegim bende sezeryan olacağım birde boşuna sancı çekiyorum şu an 😔
Kuzeyegemoms Sabahı beklemeyin hemen gidin suyunuz gelmiş olabilir sabaha kadar beklerseniz tehlikeye girebilir
MugeninNefesi Kuzeyegemoms 1 saate gidecegim doktorum yok ulaşamadım onun icin bekliyorum korktum başka biri müdahale eder diye sezeryan olacağım 😔
2cocukannesiiii Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bence de beklemeyin Sezeryan olacakmissiniz ama yine de suyu önemli
MugeninNefesi Hepinize çok teşekkür ederim 😊 minik kızım sabırsızım doğdu sabah 07.12 de. Şimdi yanımda uyuyor hastanedeyiz. Sezeryan hikayemi de anlatacağım kendime geldiğimde. İkimizde gayet iyiyiz bir sorun yok çok şükür 🥰🙏