yildiz_07 NeseA Koyu renkliydi çoğu kişide bunu sorup kızın olucak demişlerdi gerçekten kızım olucak Allah’ın izniyle, 37 haftalık olduk az kaldı 😄
Ozlemarslnn NeseA ben denedim doğru çıktı açık renkdı oğlum olucanı öğrendim :) şimdi 35 haftalığız 💙🧿
NeseA Sultann1603 benim dördüncü gebeliğim kendim adıma söylim erkek çocuklarında açık renkti kızımda koyu renkti😘
Sultann1603 NeseA he.ben ondan hep koyu renk işiym ozaman kızım olcak 32 haftalığız ama bilmiyodm o yüzden şaşrdm😅
NeseA irem_altun74 fark etmiyor canım ister sıvı çok tüket ister az şahsen bende olanlar adına söylüyorum idrar rengi belli bi düzeyde kalıyor
irem_altun74 NeseA benimki de genelde koyu renk geliyor oğlumda daha açık renkti diye hatirliyorum çünkü
NeseA Cicilibicili valla canım etrafımda duyduklarim ve benim yaşadıklarım koyu renk kızdı açık renk erkekti tabi bi enfeksiyon durumu yoksa
blueberyy00 NeseA benimde başından beri koyu cinsiyet daha öğrenmedik çok merak ettim doğru cikacak mi acaba
NeseA Ozlemarslnn şimdi ben başlattim bende size sorayim 😄4 haftalik gebeyim ben benim hep çok açik su gibi sizin ilk haftada mi oldu ben haftayı pek hatırlamıyorum diğer gebelikte
Ozlemarslnn NeseA gebe olduğumu öğrendiğimde 8 haftalıkdım 10 haftalık olduğunda böyle bir şey olduğunu öğrendim ve hemen denedim :)