Duygu_turan Merhabalar 16. Haftadayım mide yanmalarım arttı elma tüket diyorlar süt iç diyorlar ama artık çokta fayda ettiğini söyleyemem. Geceleri yatırmıyor. Sizlerin deneyimlediğiniz işe yarayan sizi rahatlatan şeyler varsa paylaşabilir misiniz? ☺️
Asyamira Duygu_turan Salatalik deneyebilirsiniz soğuk soğuk iyi geliyordu bana, tabi en çok süt kesiyordu ama sizde ise yaramamış. Onun dışında ekşi elma diyenler vardıı bir de ben doktorumun onerisiyle rennie tablet kullandım sizde danışın isterseniz ☺️
eezgitturk Duygu_turan ah 16+2den selamlar bugun ilk defa bende de yanma oldu. Ve hala devam ediyor. Gece gece sadece elma bulabildim evde😂 biraz bastirdi gibi. uc yudumda sut icme olayi var deneyecegim bunu. Yoksa doktoruma sorup suruba başlayacağım valla allah yardimcimiz olsun canim 🙏
Duygu_turan eezgitturk Aminn 🌸 Bulantılarım tam bitti derken bu sefer de yanma başladı😄 gittiğimde devam ederse eğer bende bir danışacağım.
Duygu_turan ayse12211 Evde vardı hemen deneyeyimm yoksa bu gece de uyku yok 🥲 Teşekkür ederim bu arada ☺️🌿
ayse12211 Duygu_turan inşallah geçer 🙏 benimde tüm gün mide yanması sürdü. Akşam bi bardak içince hemen kesildi.
Melistosum Ah ahhh şuan bu sebepten ayaktaym dünde lyelydi obir günde yanma bir yana dursun mide de batma başladı sola yattığım anca bir batma sırtıma kafr sızlıyor dik oturuyorum ozamanda boynum ağrıyor Rabbim şifa versin hepimize
Duygu_turan Melistosum Amin inşallah 🌸 Bende de tam göğüs altında dediğiniz gibi batma oluyor sanki bebekten mi yoksa başka bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum ah bu annelik gerçekten zormuş 😊
Duygu_turan Burcu98 Danışacağım bende 2 gündür uyutmayacak şekilde çoğaldı normalde çok rahatsız edecek kadar yoktu benmde
bahtnurr1 Duygu_turan ilaç içmekten başka geçmiyor. Eskiden soda yoğurt leblebi işe yarardı ama bi dene istersen canım
Aleybcksz Duygu_turan valla banada birşey fayda etmiyor ilk başlarda naneli şekerdi şimdi hiç birşey doğurup kurulmal istiyorum neyseki az kaldı
60-anne Duygu_turan ilk haftalardan beri bende şiddetli mide yanması var 18. Haftadayım az önce yine başladı ne yazıkki ama bir şişe maden suyu beni en başından beridir çok rahatlatıyor bence denemelisin 😊