Aysun1274 Gokce91 normal en güzeli eğer açılman olur bir sıkıntın olmaz ise sonuna kadar normal derim sezeryan yapmış biriyim
eezgitturk Gokce91 sezaryan olana saygım sonsuz ama ben normal doguma gore sezeryandan korkan biriyim. Sanki o daha zor gibi. Bence sende ve bebekte sikinti yoksa normal yapmalisin en sagliklisi bu diye dusunuyorum 🙏
NeseA Gokce91 kendine gel sezeryan bi ömür çekiyorsun güçlü ol biraz kimse kucağında bebek getirmiyor tabi zor olcak Rabbim öyle yardım ediyor o anıları sadece tebessüm ederek anlatmak kalıyor geriye😘
Kumru_ Gokce91 valla normal bir doğum yapmış ve ikincisi için gün saymakta olan ben bile perine masajından korkuyorum ya bi tuhaf geliyor bana🤪 Normal doğumda korkulacak hicbirsey yok kendinizi korkutmayin. Eğer katlanmayacak kadar zor bişey olsaydı ikinciyi sezareyen olurdum. Ama hiç öyle bir düşüncem yok. Zorunluluk hali olmadığı sürece sezaryen istemem
Gokce91 eezgitturk eşimle hamileyken hiç ilişki yaşamadık ve şimdi normal Doğum olsun diye yapalım dedik acıdan öldüm, yapamadım, doğumu yapabilir miyim🙁
Aysun1274 eezgitturk şimdi oğluma hamileyim ve 2 hafta kadar bir zamanım var ve normal olsun diye dua ediyorum kızımda olmadı durdurdular doğumumu ilk günden ayağa kalktım ama dikiş agrısı izi zor ya
Aysun1274 Gokce91 ikisi de aynı şey bence normalde ilk gün sancı çekip bitiyor sezeryanda da kişiye göre 2-3 gün çekiyorsun
eezgitturk Gokce91 bu dogum isi o kadar garip ki bunyeden bunyeye degisiyor. İnstagramda pilatesci yogaci birini takip ediyordum normal dogum icin bir ton hareket yaptiriyordu. Normal dogum diye beklerken zorunlu sezeryan oldu. Yani ister perine yap ister hurma vs. Herseyi yap bebek gelecegi yolu kendi belirliyor kuzum 😂
Gokce91 eezgitturk evet evet biliyorum, baya spor yapmıştı, olmayınca olmuyor işte, ama sürekli aklımda ne olacak korkusu🙁 önceki haftalar ne güzeldi, sürekli kıyafet mobilya ile uğraşıyordum, şimdi tek derdim bu oldu
eezgitturk Gokce91 valla insanoglu bencil bende suan keske yerinizde olsam dogursam diyorum artık 😂 16.haftadan selamlar 🙋♀️😂 belki dogum zamani yaklastikca bende sizin gibi düşüneceğim 🤷♀️
Gokce91 eezgitturk bu zamanların kıymetini bil son günler çok zor 🙈 her şey hazır sadece bekliyorsun, sürekli aklında ne zaman sorusu 🙂
Gokce91 Kumru_ şuana kadar hep normal Doğum düşündüm, bu gece nedense sezeryana kaydı aklım, haklısın başarıcam inşallah 🙏
NeseA Gokce91 bak bana dördüncü gebeliğim üçü normaldi korkma herşey öyle yoluna giriyor sen bile şaşırıyorsun
Gokce91 NeseA Benim ilk, inşallah yapabilirim, sancıdan değil de kafanın oradan çıkarken acısı beni çok geriyor
kivirciginannesi Gokce91 perine masajını kendiniz ayakta yapın. Sezeryan bir seçenek olmamalı hayati bir durum olmadan
NeseA Gokce91 tabi ayy canım ne kadar gereksiz bir şeyi kendine dert etmişsin doğum esnasında makata iğne vuruyorlar uyuşuyor bebeğin geldiğini hissetmiyorsun bile