Aysemavi Gece yatarken, gece yarısı, sabah kalktığımda midemde bir baskı hissedyrm ; acıkıyorum ama değil gibi bi şey düğüm olmuş gibi adeta.. Nasıl geçer ne yapmalıyım fikri olan? Veya bu tarz Bi şey yaşayan var mı? Bu arada 12 haftaligiz
Imasleeper Aysemavi ben varım ve aynı haftalardayız o düğüm bende 5.haftadan beri var ve hayatımı mahvetti bir an önce sizdede bende de geçer umarım😞
ParkAys Aysemavi yaklasik 5 aya kadar ben de de ayni sikinti oldu. Midem adeta kendini kapatti birsey yiyemiyordum. Kendimi her daim tok hissediyordum. Acikmadan yemek yiyordum. Dr a danistim. Midem dugum dugum, yediklerim icimde erimiyor sanki…. Dr da normal dedi. 6 aya kadar boyle olur. 6 Aydan sonra istahiniz acilacak normal beslenmeye baslayacaksiniz dedi. Ogunlerinizi atlamayin dedi. Suan 25+5 deyim. Cok sukur 1 aydir agiz tadiyla yemek yiyorum. Acikiyorum.. Belki bunda demir ilaciminda etkisi olabilir. Ama endiselenmeyin.. gececi bir durum… azar azar da olsa yemek yiyin. Ogun atlamayin.
kenanefekan Aysemavi 21. Haftaya kadar sürdü. Berbat bir ağrı Allah yardım etsin, sakız çiğneyin midedeki gazı çıkarma uza yardım edecektir.