Dilaraa_16 Merhaba beta değerim 36,31 çıktı doktor yoktu kağıdı veren çalışanda sadece hayırlı olsun dedi sizce varsa kaç haftalıktır
Glsh14 Dilaraa_16 benimde 29 cikti canim.testi yaptirirken adetime 4 gun vardi.persembe gunu testimi tekrarlaticam beta degerime bakilcak
Glsh14 Dilaraa_16 doktor bana daha cok yeni ve deger dusuk dedi tam anlamiyla hamilelik diyebilmemiz icin kan testini tekrarlayip beta degerine bakmamiz lazim dedi o yuzden bende sevinsem mi napsam bilemedim korkuyorum
Bebegimizz Dilaraa_16 Benimde iki gün geçmişti ve 36 çıkmıştı 😊😊😊şu an 38 .haftadayız 😍sizin yapmanız gereken 2 gün sonra iki kat artış olmus mu diye tekrar beta hcg baktırmak … 1000 üzerin olunca keseyi görmeye giderseniz zaten
Dilaraa_16 mercimeginanne teşekkür ederim adetim iki gün geçmişti sadece test yaptım baktım ikinci çizgi silik sonra kan verdim ama şuan ne zaman doktora gitmem gerek bilemiyorum 🤔😊
mercimeginanne Dilaraa_16 değer 1500-2000 iken kese görülüyor. Dün ilk kanı Verdiyseniz yarın tekrar tam verin. İki kat artmış mı ona bakacak doktor. Öyle gidersiniz
Glsh14 Dilaraa_16 evet canim olabilir.ben su an kendim evde takip ediyorum ilk yaptigimda cizgi cok silikti her gun yaiyorum cizgi artik baya koyu cikiyor
Busranurtopal Beta değeriniz 2000 falan olunca doktora gidebilirsiniz. 2 günde bir 2 kat artması gerekiyor. Hemen hemen 25 ekim haftası gibi giderseniz keseyi görebilirsiniz diye düşünüyorum. Beta değerinizi kan vererek takip edin bence. Hayırlı olsun. 🥰
Busranurtopal Glsh14 Korkma korkma bazı doktorlar öyle. Ben Beta 17 ile öğrenmiştim. 2 güne bir kan verdim artışı takip ettim. 2600lere çıkınca keseyi görmüşlerdi.
Glsh14 Dilaraa_16 Bosver moralimizi bozmayalim su anlik.sen kan testini ne zaman verdin?2 gun gecince tekrar kan testi yaptir canim
Dilaraa_16 Glsh14 bugün kaset testte silik görünce hemen yaptırdım ama eşimle kan uyuşmazlığımız var yani düşükten korkuyorum acaba ne zaman gitsem hastaneye muayene olmak için bilemedim dediğin gibi iki güm sonra tekrar kan vereyim en iyisi
Glsh14 Busranurtopal Amin insallah cok tesekkur ederim.sen kac haftalik hamilesin yada bebisin dogdu mu😍
Busranurtopal Glsh14 Ben şu an 18 haftalık hamileyim. Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. Tek duam bu 🥰
Dilaraa_16 Glsh14 evet ama sonrasında oluyormus yani 28. Haftada eğer düşük olursa öncesinde iğne vuruluyormuş
Glsh14 Busranurtopal Amin insallah caniim.bisey sormak istiyorum su an hangi pozisyonda yattigimizin bi onemi var mi ben genelde yuz ustu uyurumda.bide bu asiri gogus hassasiyetim var o ne zaman geciyor