duyguuudmr [silindi] Ne demek canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz, aynı dönemden geçiyoruz birbirimize destek olucaz tabii ki insanın ihtiyacı var böyle şeylere valla 🌸 Yarın gidiyoruzzz 🐣😍
[silindi] duyguuudmr Aynen aynenn ayy inşallah güzel haberlerle geliriz birbirimize söyleriz canım benim Allah bize bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🦋🦋🦋🥰🥰
BCalik B-M1655busra benim de ilk hamileligim, kese gorunmedi 4+4te, dis gebelikten supheleniyor doktorum. Hatta kendisi emin..
B-M1655busra BCalik bende yarın gidicem doktora bakalım ne dicek kese göründü benim dış gebelik degil ama doktorum % 99 saglıksız gebelik dedi progestanı kullanmayı bıraktım ama kanamamda olmadı ve mide bulantılarımda kesildi belkide karnımda gebelik sonlandı bilmiyorum ama çok endişeliyim
[silindi] @duyguuudmr günaydın canım bugün pazartesi heyecandan ben de uyku olmadı sen de durumlar nasıl 🥰🥰🦋🦋🦋😀😀
[silindi] duyguuudmr kan verip geldim ben bakalım sonuç ne olacak ona göre doktora gidicem dua edelim birbirmize 🌺😍🤗
[silindi] duyguuudmr yaaa hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah beta bcg değerin kaç acaba. Ben de hastaneye gittim ama doktor çok asabi biriydi bakmadı sinir oldum
duyguuudmr [silindi] betaya en son 9 ekimde bakıldı 3 kat artmıştı tekrarlamaya gerek yok dedi doktorum. Bugun göbüşten baktık gördük ikizlerimi 🐣
[silindi] duyguuudmr Çok sevindim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bana inşallah ben de bı an önce görürüm
betul2145 Aserpil Bilmiyorum 8 haftalık oldum ne kesem nede bebek gözüküyor dış gebelikten şüpeleniyor doktor herşeyin hayırlısı
Aserpil betul2145 benimde bu gebeliğim bugün şok etti beni geçen hafta kese göründü bu hafta kese yok dedi Dr kan verdim beta nasıl cikacak acaba merak ediyorum
betul2145 Aserpil ben hastaneye gittim bugün kesem gözüktü 6+2 haftalık hamileyim Cnm senin sonucun nasıl çıktı inşallah çıkmıştır 🙏
Kaniye Puki benimde aynı, bazen her şey çok iyi bazen mide bulantısı, kusma! Bazen yorgun, bazen dinç. Kasıklarında ağrı hala oluyor mu?
Puki Kaniye kasıklarım da ağrı ara ara oluyo böyle bazen sol bazen sağ çok batıyo 1 haftadır da belim agrıyo