Mercan89 Merhabalar 4 +5 deym bel agrım kusma oldukça fazla sadece kan testi yaptırdım kontrol e ne zaman gitmeliyim sizler ne durumdanız
Kuzusunannesi Mercan89 valla canım sabret şimdi gitme bekle 7haftaya kadar hiç bişey belli olmuyor en net o zaman çıkıyor ben 6+3 de kalp atışını duydum ama herkesin bir olmuyor bence bekle folik asit almaya başla ama mutlaka
Tubafatih Merhaba bende 4+3 deyim bulantı olmuyor bel ağrısı yorgunluktan dinlen çok yorma kendini bence git benim idrarda on gün önce çıktı hafifde olsa😊
Mercan89 Tubafatih doktora gittin mi peki? Ben ilk gün gecikti 2. Gün hemen kan tahlili yaptım 1 hafta geçti şuan hemen gitmek istemedim sizde nasıl okdu acaba?🐣
Tubafatih Mercan89 gitmedim iki gün daha belliycem ultrasonda gözüksün diye ben gecikenden çıktı teste zaten durumda belliydi
ebruligunler Erken gitme bence canım 7. Haftada gidebilirsin hem inşallah kalp atışınıda duyarsın bnde çok erkek öğrenmiştim ama 2 hafta beklemiştim 🤲🏻🌸
Sltnbl Bence 7.haftaya kadar bekle ben erken gitmiştim ilk zamanlar doktorlar can sıkabilio o yüzden bekle hem bebişi gör hem kalp atışını duy derim 😍