Anlbsra Hanimlar persembe kontrolüm var kramplarim yogn karnimda son bi haftadir.kilosu boyu kacdı bebişlerin bu haftada?
Kivircikk Anlbsra biz bu gün gitik 30 haftalık olduk kilosu 1.524gram dedi doktor bende de kasık ağrısı oluyor adet olunca hafif bı ağrı gelir ya öyle doktoruma söyledim Kramplar için hap yazdı bel ağrısı bende ilk gunddn beri var yataga yatimi ayağımi dahi kaldıramıyorum ağrı giriyor
_Aysgll_ Anlbsra ben şuan 34 haftaligim geçen hafta gitmiştim kontrole. 33 haftalıkken 1300 gram demişlerdi. Bel ağrısı 30. Haftadan beri var bende de özellikle geceleri yatarken oluyo sabah ağrıyla uyaniyorum 🙈
Gamzeparlak1 Anlbsra 31+6 yim dün kontrolum vardı kilosu 2.05 Gr 10 gün ileride dedi doktor,boyu 42 cm. Sadece çatı ağrım var başka bı sıkıntım yok çok şükür. Çatı ağrısı da bebek doğum pozisyonunda baskı yaptigi için normal.
Bebikonun_annesi 30 haftalığız, 29. Haftada gitmiştim 1450 gr dedi, hafif kasık ağrım var adet olcakmış gibi ama hemen sonra geçiyor yaşancı sancı sanırım, birde bel ağrılarım var be olmazsa olmazı şuan uyutmayan mide yanması 😬
DenizveKumsal 32+3 dün gittim 1700kg dedi 31 haftayla uyumlu dedi kilosu için geriden mi geliyor diye düşüyorum bende 😌 iyi mi sizce kilosu ??
DenizveKumsal Anlbsra maşallah kilosu iyi 31 haftadaysan ☺️ Bende 1700 dedi 31 haftada olması gereken kiloda bebişim ama biz 32+5 iz olsun sağlık olsun diyorum ☺️🌸