Gece saat 6 suları duzenli sancilarim basladı tabi ben korkuyorum Allahım nolur yarın fogurayim diyorum😂 sabah 10 a kadar evde sancilarimi cektim 40+0 olmuştuk tabi. Sabah yurudum merdiven cikip indim saat 9.50 10 gibi hastaneye geldim tabi bu arada sancilarim giriyo 5 dakika surup cikiyo alttan baktilar 4 cm aciklik vardi aksam saat 4e 5e dogru sancilarim cok artti acilmam 8 cm doktora diyorum artik dayanamiyorum bana biraz moral verdiler sancilarim asiri artmaya basladi tabi ben yatış aldim yatiyorum ama geliyolar bakip gidiyolar 8 cm de kaldi saat 6 oldu doktorum kiziyor her sanci gelmesinde ikin die ikinamiyorum dermanim kalmadi artik baktim olmuyor heŕ sancida ikinmaya basladim saat 7 gibi bebegimin geliyor oldugunu hissettim ve direk doktora haber verdik kafasi geliyodu ikinma ikinma deyip bi acele dogum haneye goturuldum tabi ikinma kendiliginden geliyor artik nefesimi toplayip sonuna kadar ikindim ve 3 ikinmada mercimeğimi hissettim minigim sag salim gelmisti ve bi derin rahatlama geldi dikislerim atildi o sirada mercimegimi öpüp gonderdim ardindan benide goturduler odama simdi yanımda uyuyor mis kokulum alparslanım minik tırtılım 🐛 dünyama hayatima hoş geldin❤ Rabbim isteyen herkeze nasip etsin insalllahh🤲 ve insallah tum annelere bir avazda kurtulmayi nasip etsin 🤲❤