Turkan38 Eski gönderileri arama yaptıgımız yeri bir benmi bulamıyorum herhangi bir konuda geçmişte yapılan paylasımları arar bulurduk şuan yok🤷♀️
Neslisss123 Turkan38 baska bir baslikta suan ici yogun saatlerde kullanima kapatıldığını yazmislardi.Sabah saatlerinde aktif olucakmis arama butonu.
Cicilibicili Turkan38 annemiz yoğun olan saatlerde kaldırılıyor çok hata verdiği için şuanlık sadece gündüzleri aktif olacak
Pinaray0309 Turkan38 geri gelmesi lazım bence ozaman ne anlamı kaldi bu forumun ben hergun 2 3 saatimi burda geçiriyorum:)
Pinaray0309 Evet 9 haftalık hamileyim günde 2 3 kere Bi ağrı saplanio korktum açıkçası kasık ağrısı normal biliyorum ama makat ağrısını duymadım hiç sizin bilginiz varmi normalmidir
Turkan38 Turkan38 ondandır mutlaka canım baskıdan zorladıgın için memese yapar batar oda sıZlar kabızlıgına care bulman gerekir gebelikle alakası yoktur bence
Pinaray0309 Cicilibicili yani akşamları ne gibi bi aksama oluoki çok saçma kasmamasi için alt yapı guclendirilsin ozaman yine kapanmış aradığımızı nasıl bulucaz
Cicilibicili Pinaray0309 akşam saatleri giriş olarak daha yoğun saatler ve arama butonuyla birlikte sürekli forum hata veriyor. Geçici bir süre bu şekilde, ekibimiz bunun için çalışıyor şuan. Sizlerden biraz daha sabır ve anlayış bekliyoruz 🌸