esranur-ekk 34 haftalık gebeyim bugün kontrolde şekerle karşılaştım iğne vurulmaya başladım ve bebeğimin 2 hafta bir geriliği varmış ekmek şekerli şeyler olmadan bulgur makarna vs öneri verir misiniz lütfen 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var düzenlemem lazım 😩 kilosu:1980
Nurseda0408 esranur-ekk sütlaç çok güzel kilo aldırıyor ama şeker olmasın dediğiniz için kaşar ve ceviz bide maden suyu
Dcle0021 esranur-ekk walla bana da öyle dedi doktor ben ayran çorbası buğdayla yapılıyor onu tavuk çorbasını bamya ıspanak brokoli kârını bahar karnı yarık ama az yağlı sonra patates püresi falan yığıyordum bide bir iki dilim kepek ekmeği yiyordum şükür kilosu iyiye dondu şuan hiç bi sıkıntı yok
Mrv1007 esranur-ekk muz yasak mı bilmiyorum ancak bu forumda çok fazla okudum muz, kaşar peyniri ve ceviz çocuğa kilo aldırıyormuş. Kaşar özellikle eski kaşar olmalıymış öyle demişlerdi kars kaşarı 👍🏼
mutlugebeee esranur-ekk valla canım bildiklerim ve deneyip farkı gördüklerim; muz, süt, yumurta, nesquik veya cici bebe, kaşar her gün düzenli olarak tükettim kilosu 1 hafta geriden gelirken 3 gün öne geçti bi dene istersen bende 33’üm🙏🏼
Delicesareti esranur-ekk ben yulaf ezmesini öneririm bi kase yoğurda 2 3 yemek kaşığı yulaf koyup yiyebilirsiniz içine elmada rendelersiniz daha lezzetli hale gelir ya da muz ezebilirsiniz
kubraakbas esranur-ekk her gün düzenli olarak peynir,yumurta, bir avuç badem-ceviz,muz,kaşar peyniri,kefir tüketmeye çalışın. Ayrıca 3-4 porsiyon meyve yiyin ☺️
kubraakbas esranur-ekk yulaf da bebeğe kilo aldırır. Protein tüketiminizi artırın et,balık,tavuk. Haftada iki kez balık en az 4 kez kırmızı et tüketin
esranur-ekk kubraakbas ay bende kolestrol felanda çıktı şaka gibi resmen ama balık ye dedi onu denerim mutlaka
Cinarimm___ esranur-ekk sodada kilo aldiriyor burdan birisi soylemisdi bana ben sabahlari nesguik iciyorum onunda faydası oluyo
AysenurPervan Bol bol süt peynir yoğurt ve özellikle yumurta yemeye çalışın, şekeriniz olduğu için meyveyi çok yiyemeseniz de sürekli sebze tüketmeyi deneyin. Bir de ben süt içemiyorum diye nesquik’in hem kahvaltılık gevreği hem de toz içeceğini kullanıyorum o da baya iyi geliyor sanırım
Gamzenur35 esranur-ekk Benim eltiminde o haftada 1750 gibi bir kilodaydi bebeği son 28 günü falan kalmıştı çocuk işte o arada ne aldıysa 2600 kiloda doğdu kafanızı çok takmayın havuç yiyin bol bol