Kumru_ erdem_agah Durup durup canım birşeyler çekiyor😄ilk haftalarda açlıktan ağlicak duruma geliyordum herşeyden tiksinmiştim. 30+2 oldum şimdi boğazım durmuyor 🤣
erdem_agah Kumru_ 🤦 bende ilkinde 30 u geçince uçuştaydim 😁 neyse sizin ay kalmis sayılır. Gerçi sut olsun diye yersiniz dogumdan sonra da kendimden biliyorum😁
Kumru_ erdem_agah Valla seviyorum yemeyi ne yalan söyliyim. Ama bana yaramıyor pek 🤣kilo olmuyor ne hikmetse 🤪
Melek141120 Ayy yemek sitelerini talan ettim ne yesem diye bir türlü seçemedim kalkıp evdeki yemekten yedim şimdi biraz sakinleştim 🤣 ama gece daha uzun ne olur bilemiyorum 🤣
Melek141120 erdem_agah bilmiyorum ama açken ben ben değilim onu biliyorum 🤣🤣🤣 keyfini de sürelim canım napalım zaten geldi kilolar
Haticeey erdem_agah Benimde canım aşırı tatlı istedi şimdi mutfağa gidecektim baklava yemeye telefonu elime aldım postu gördüm yanlız değilmişim 😂💃
erdem_agah Haticeey 😁 benim eşim bana garip garip bakti bir ara yerken dedim bak yalnız degilim kocam tüm hamisler benim gibi 😁😁 yalniz degiliz
erdem_agah Melek141120 ben bugün dedim kendime şuan yemek için yaşıyorum 😁 nasilsa gececek bu gunler dediginiz gibi… Çok da şeetmemek lazım 😋😁