erdem_agah Gecenin bu saatinde üşenmedim ve tok olmama rağmen yarım paket makarna yapip yedim. Daha geçenlerde midem felan birşey almiyordu ne oldu bana böyle 🤦 lütfen birileri bana yalniz olmadığımı soylesin
Deryaiso erdem_agah normal canım bunlar bende bu aralar öyleyim dün gece 1 de kalkıp bir tava menemen yedim yarım ekmekle hormonlardan dolayı
erdem_agah biroglanannesii ay tam da şuan ikinci tabağı yiyorken ne güzel dediniz 🤭 vicdanim rahatladı
erdem_agah B8use Allah imm ne güzel dediniz. Ben eski Ankaralı olarak kokoreç aşığıyım 🤭 simdi bulsam affetmem. Siz neredensiniz..
B8use erdem_agah şu an Osmaniye deyim yani osmaniyeliyiz biz Kilis’te yaşıyoruz kontrollere alışverişe hastaneye felan hep Gaziantep e giriyoruz neyseki Antep’te güzel kokoreç yapan yer var her hastane kontrolünden sonra canım istedikçe İzmir usulü iri kıyım yerim yani ay çok canım çekti yaaa 😋
Papatya-Kokusu erdem_agah Sus bak kalkıp revani yapıcam yoksa,yarıj ilk işim onu yapmak olucak tüm gün aklımdaydı resmen
erdem_agah Papatya-Kokusu ya valla kimsenin canını çektirmek de istemiyorum ama insan suç ortağı ariyor 😁😁😁
erdem_agah Dcle0021 ay masallah cok az kalmış ne güzel. Sağlıkla alin kucağınıza ins. Sonra kilo verme kismini düşünürüz 🤭😁