Melikezturk Oncelikle merhaba kızlar benim son adet başlangıç tarihi 9 temmuz bitişi 15 temmuz 26 temmuz da yumurtlama dönemimin en yüksek olduğu gün bugün de eşimle beraber olduk ve 10 dk yattım belimin altına yastık koydum biz yumurtlama takvimine göre gidiyoruz gün aşırı ilişkiye girdik ben hamile kaldığımı gebelik testinde ve kan testinde ne zaman öğrenebilirim acaba ve 7 ay önce düşük yaptım eşinle bebek istiyoruz çok inşallah da bu ay tutar Rabbim beni ve isteyenleri sevindirir inşallah en kisa zamanda 🙈🙈🙈
Babies16 Melikezturk 8 9 gun sonra kana karismaya basliyor en erken.adetinize 3 gun kala idrar yapin.cikmazsa adet gununu bekleyin veya kam verin
nesoo12 Melikezturk canım adet günün gecsın 3 gün filan o zaman yap ben üstüne gördüm yanı hamıleyken adet oldum sonra kı ayda adetten kesildim
Aleynaozkayaa Melikezturk canım sana en büyük tavsiyem 10 dk değil gece yatmadan önce ilişkiye girin ve yattıgın yerden hiç kalkma doğrulma bile sabaha kadar çişin gelse de kalkma. İyice gidiyor içine eminim işe yarayacak %90
Babies16 Melikezturk 13 kadysa yarinida degerlendirin ne olur ne olmaz.zaten adete 14 gun kala yumurtlaniyor bazen stres o bu geciktrebiliyor . Gerci yumurtlam abelirtileirni biliyorsan yakalamissindir.su gibi islak uzayan akinti en onemlisi.onu yakaladysan tamamdir
Babies16 Melikezturk rengi seffaf su givi.kendisi 2 parmak ararinda uzuyor sumuksu bi akinti.bu yumurtlama akintisi oluyor
nesoo12 Melikezturk korkma canım bişey olmaz üstüne görmeyle düşük yapmamın alakası var mı bılmıyorum Allah’a dua et şükret suan 35+1 haftadayım
Melikezturk nesoo12 üstüne görmek değil canım ağustosta memlekete gidicez eşimle orda gezicez cayimiz var onlara yardım edicez falan bende kendimi ona göre korurdum diye söylüyorum canım istanbul da olsam problem yok burda ağır kaldircam bisiyim yok
Birglbiray Valla ben yumurtalama tarihlerinin en düşüğünü bile değerlendirmiştim hani olmayabilir tarzı yazanlar da bile değerlendirdim ben. Değerlendir sen de. Rabbim nasip etsin inşallah kucağınızı doldursun bebişle
Babies16 Melikezturk o akinti geldigind eyumurtlamis oluruz ve iliski olmasi gerekir gebik tutmasi icin.genelde adete 14 gun kala olur.sen 1e kaldi dedinya her ihtimale karsi 1 2 gun daha degerlendirin