Ayse04 Fatmanureser Biz de yeni 36 olduk ama ben gelsin istemiyorum. Çünkü şuan covid pozitifim. Doğunca benden alırlar diye en az 13 gün daha içeride dayanması gerekiyor meleğimin 😷
Demetimufuk Fatmanureser 36 haftaligim iki gun once aniden sancim basladi nstde eve geldim bugun sabahta nisanim geldi galiba yakindir dogum
Biranneadayiiii 36+1im bende sabırsızlanıyorum ama bence haftamız erken canım en azından 38 haftalık olsun diyorum ben🤣 sırt ağrıları gece uykusuzluklari nefes darlığı derken günler geçiyor işte benim 😏
Biranneadayiiii Fatmanureser 33 haftalıkken gitmiştim en son 2.011 kiloydu ama şimdi kontrolüm 37de canım bilmiyorum kilosunu 🙃 senin kaç kilosuu
Mehtap23 36+4 yarın gün vericek inş doktor . Sabırsızlıkla bekliyoruz . Herşey hazır 10 güne kucağımda olur inş.😍
Demetimufuk Fatmanureser sormak aklima bile gelmedi oda soylemedi ben inanmiyorum zaten ultrason ölcumune
edasahbazsahin 36+6 benim de bugün kızımın tekrar ters döndüğünü öğrendim ve kilosu da bir iki hafta geriden geliyor dedi doktor baya kafama takıldı. Sezaryen olacak herhalde. Çok ağrılarım var kasıklarımda oturup kalkamıyorum. Bekliyorum🤷🏻♀️
meleklerimveben Ben de 36+1 im, bel sırt kasık ağrısı hat safhada😔 bide genital bölgemde de agri var normal mi bilmiyorum yatıp kalkarken daha çok hissediliyor🤷🏼♀️ 10-15 gün içinde kucağıma alabilmeyi nasip etsin Allah, hepimiz o günleri görelim inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
NaileCryn Fatmanureser walla güzel gidiyor demeyi çok isterdim ama kasıklardaki heran çıkacakmış gibi baskı hissi rahat yürüyememe kaşıntı bi yandan bide dünden beri ayaklarım ve bileklerim ödem oldu şiştiler şaka gibi bir hamilelik doğum yaklaştıkça korku heyecan hepsi ortaya karışık 36+4üm
dogadan Fatmanureser kızlarr 35. haftayı deviriyorum. normalde kasımın ilk haftası doğum olacaktı ancak benim bebito aşağıya inmiş doktorum sabırsız bu erken gelecek dedi. kafa çapı ve göbek çapı 37 haftalık 2 hafta önden gelişimi var dedi haftaya vajinal kontrol yapacak çok heyecanlıyım sizce erken mi? şuan boyu 47 cm 3 kg
BurcuGorkem 36 + 4 üz son 12 gun kavusmamıza oglumla ama agrılarım cok arttı vajinama sancılar giriyor sabır bakalım