Tugba-A Şuanda 16+1 günlük hamileyim 12 haftalıkken bebeğimi doktor %70 kıza benzetti 16+0 da yani dün gittim doktor çıkıntı gördü erkek dedi yanılma payı var mı ben hala kız hissediyorum . 16 haftadan sonra yanılma olabiliyormu yaşayan oldu mu ?
Papatya-Kokusu Tugba-A Valla oladabilir olmayadabilir millet detaylıda bile farklı olduğunu öğreniyormuş
sunashn50 Tugba-A doktorum 16. Haftadan sonra net belli olacağını söylemişti gerçekten de öyle oldu 14. Haftada %80 erkek dedi 16. Haftadan sonra kesin erkek dedi
Busra2013 Tugba-A canım 12 de bana erkek dedı 16 da kız dedı 18 de kız oldugunu soledı kesın olarak kızım olck😂❤️
miranbeyinmothersi Tugba-A kuzum 25 değişti yanılma olabilir , 11 öğrendim 15 16 17 o hocadan sonra baska doktorlara gitmek zorundaydım aormuştum erkek dediler değişmesi ama arkadasımın doğuma yakın kız diye bildiği erkek oldu
Tugba-A Papatya-Kokusu şuan renkli ultrasonu bekliyorum bir aydır kız diye alışmıştım bir anda değişince çok şaşırdım ve hala kiz hissediyorum
Tugba-A sunashn50 hala inanamıyorum hislerimden dolayı sanki yine yanılma var gibi hissediyorum o yüzden renkli ultrasonu bekliyorum
Papatya-Kokusu Tugba-A Canım o haftalarda zaten cok yanılma oluyor 12 haftalık erken tahmin etmiş doktorun
Tugba-A Papatya-Kokusu sanırım kız bebeği çok istediğim için hislerim değişmedi hala Rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısi olsun inşallah
sunashn50 Tugba-A ben kız bekliyordum eşim erkek diyordu hep kız ümidim oldu ama minik oğlumu bekliyorum rabbim hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin
Tugba-A Busra2013 kızlarda da çıkıntı olusuyormus onunla karistirilabiliyormus benimde aklıma hep bu geliyor bakalım ilerleyen haftalarda gelişir büyürse tam net erkektir
Busra2013 Tugba-A ayn benımkınde net cıkıntı vardı ben kesın erkek dedım bzıımkıler hala ınanmıo erkek dıo pıpı var dıo ama 18 haftadskı ultoroda doltor bacak arasını cekmıs kız oldugu belı😂
Tugba-A sunashn50 aminn insallah 16. Haftadan sonra değişme pek olmuyor sanırım bakalım yaşayıp gorecez yeter ki hayırlısı sağlıklı olsun
Tugba-A Busra2013 renkli ultrasonda organlarına bakiliyor herşeyine ve daha belli oluyor bebek tam net o zaman belli olurmuş onu bekliyorum diğer ay inşallah
Busra2013 Tugba-A benımde hep renklıydı hem sıyah beyaz hem renklı sureklı cıkıntı vardı ama kızmıs yanı kız ıstıodum bıde😂
Tugba-A Busra2013 şuan bı umitlenicek oluyorum ama yine şok olurum diye erkek artık oğlum olucak diyorum kendi kendime alışmaya çalışıyorum bir aydir kız diye biliyordum bı anda yanılma olunca çok şaşırdım
miranbeyinmothersi Tugba-A aynı doktor sğeil başka doktordan randevu almanı tabsiye ederiö bide vişne suyu ve çikolata yiyenler hemen anlıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum