Burcuoztrkk Doğum günüyle doğumu aynı tarihe gelen varmı benım 5 mart dogumda 5 mart yazıyo inşallah denk gelir bakalım🙈
SelmaAkpolat Aynıyız seninle benimde 5 mart görünüyor doğum kasık ağrıların var mı canım merak ettim bu iki gündür baya hissettiriyor
Burcuoztrkk SelmaAkpolat yok canım çok şükür ne bulantı ne birşey sadece uykuya meyilliyim ve çabuk yoruluyorum
Merveoz HilalErkan bende 8 haftalığım bulantı için lady feliz zencefil ve B6 vitaminli bir takviye gıda var ilaç değil benim sabah bulantımı kesti cok rahatladım
HilalErkan Burcuoztrkk anne olmak için sabır diyelim inşallah allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle
RabiaKYuksel bende 7 haftaligim miğde bulantilarim mahvediyor gece bile uyandiriyo oyle bir bulanti umarim gecer bi an once😓
Merveoz RabiaKYuksel ben söyledim yemekten sonra tok içiyosun sabah ne bulantı oluyo nede baska bisey rahat rahat kalkıp kahvaltı bile hazırlıyorum . Ondan önce kokudan iyice midem bulanıyodu
RabiaKYuksel Merveoz ya ben sabah uyanirken kahvalti yapicagim aklima gelince bile midem bulaniyo ki yemek yemeyi cok seven bi insandim yiyemiyorum lokmalar buyuyo sanki