cankusumyavrum Kızlar hamileliğimin kaçıncı haftasından itibaren folik asit kullanmam gerek 5 haftalık gebeyim haftaya doktora gidicem doktorun yazmasını mı bekleyeyim ben mi alayım eczaneden ?
azranurulku cankusumyavrum ben 2 haftalıkken gittim bana direk folik asit yazdı 12. Haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi canım sen bi git doktora
esmer3 cankusumyavrum öğrenir öğrenmez başlatıyorlar canım, nornalde gebelik planlandığı andan itibren öneriyor doktorlar ama ben de 3 haftalıkken başlamıştım folic-1 kullandım aile hekimime sorup aldım direkt
marbling10 azranurulku döllenme zaten 2 haftalıkken oluyor siz 2 haftalık olduğunuzu nasıl anladınız da doktora gittiniz. Merak ettiğim için soruyorum
drytcvkarsln cankusumyavrum al tabıkı bn gebe kalmadan 3 ay önce başlamıştım folidons die bişi kullanıyorum
Anne_N cankusumyavrum öncelikle gözünüz aydın. Bence hemen başlayın. Hamile kalmadan başlamak gerekiyor aslında. Ben 4 haftalık farkettim hrmen başlattı doktorum. Folica kullandım. Eczacı da yardımcı olur size. 1 hafta beklemeyin. Gelişimi için önemli.
azranurulku marbling10 kasık ağrılarım çok du göğüslerim şişti test yaptım pozitif çıktı kan tahlilinde de poZitif çıktı doktora gittiğimde de henüz 2 haftalık var dedi