Fasulye24 mlksh25 aynen göbeğe yapınca suni sancı almışsın gibi sancılarını başlatıyormuş diye duydum ama daha denemedim 38de düşünüyorum denemeyi
Aybuss denizdalgasi1 Tövbe bismillah bugün belim popom ağırıyor 🤣🤣 ayaklarıma vuruyor kalkıp geziniyorum değişmiyor
Fatmanur123nrt FatmaNur_ ağrım var ve hareket etmiyor diye acile gittim aç gitmiştim kalp atışları aç olduğum için hareketli olmayınca yatış yapıp suni sancı ile doğurdum eğer yatırmasalardı ben doğurmak istiyorum deyip gene yatacaktım çünkü çok daralmıştım artık
Mihricannnnn Fasulye24 bu çaylar ne işe yarıyor ve ne zaman başlatılıyor ben 35 haftalık oldum göbeğim bayağı inmiş
Fasulye24 Mihricannnnn ahududu yaprağı çayına 37de başladım ben 38de adaçayına başlicam normal doğumu kolaylaştırıyor burdaki annelerin deneyimlerinden topladıklarım 😊
Fatmanur123nrt FatmaNur_ hayır baş aşağıdaydı ama kanalda değildi yatırdıktan sonra ebe karnıma bastırıp soktu kanala çok acımadı saniyelik işlem
FatmaNur_ Fatmanur123nrt suyum geldi kuzum 1cm açıklık var dedi. Şimdi hastaneye yatırdılar. Suni falan deneyecez dediler olmazsa sezeryana alırız dedi. Antibiyotik serum taktılar bebek enfeksiyon kapmasin diye. İnşallah kolay olur
ebru23 FatmaNur_ hadi hayirlisi bende nisanim geliyo sabahtan beri 39+6 suyum gelsede dogursam diyorum ama ilkindede gelmedi sanci brkliyrum oda yok