Boylubebek58 Dua edin kizlar ateş var evdeyim bugün pozitif oldum hamilelerin duası kabul olur erkn dogum olmasın,😞
kcnr Boylubebek58 aşının ikinci dozunun üzeirnde 15 gün geçmesi lazımmış bağışıklık için siz ilk aşıdan snramı yakalandınız acaba çok geçmiş olsun bende aşı olmayı düşünüyorum da
Boylubebek58 Amin ins çok zor geçiyor oğlum haretli yani iyi ki hareket ediyor bnde burun tikanikligi ve bel ağrısı ve ayakta oksuirk var
Zeynepp61 Geçmiş olsun.Bende sonuç bekliyorum aşırı bir baş ağrısı, grip, burun tıkanıklığı ve tat koku kaybı sabaha belli olur hakkımızda hayırlısı olsun.Umarim sağlıkla bebisleri kucağımıza alırız.
Xlife00 Boylubebek58 merhaba covid aşının yan etkisi son zamanlarda pozitif çıkabiliyormuş inşallah en az yan etkiyle atlatırsınız😇
Selingg Boylubebek58 Boylubebek58 geçmiş olsun . bende 32. Haftamdayım ve covidim koku alma 0 çok moral bozucu.doktorunuz kan sulandırıcı verdimi size
Elif0712 Boylubebek58 keske biraz saha once olsaydin asini henuz antikor olusmamis kendine dikkat et beslen dinlen ihlamur nane limon baska yolu yok malesef rabbim saglikla kurtarsin ikinci dozunuda ol mutlaka vakti gelince arkadasim hamileyken 8 haftalik covit atlatti bir ay sonra bi daha covit oldu
Boylubebek58 Hepinize teşekkür ederim ilk gün zordu ama bugün ikinci gün baş ağrım var ateşim düştü bol mandalina su içiyorum sadece parol içiyorum bide kızımın sınıfında varmı kızımda pozitif bugün siniifi kapandi