ozlemdenizege Burcutasan devlet tercih ediyorum cebeci hastanesine gidicem herkes tavsiye etti dogumuda orda yapicam ins 😊
Poyrazinannesielif Burcutasan Beştepe Sami Ulus Perşembe kavuşuyorum kızımla nasipse 🥰 Çok memnun kaldım diyebilirim özelden farkı yoook
Kksll karauzumannesi Pandemiden dolayı bütün odaları tek kişilik yapmışlar zaten bunu özellikle sordular hemşirede erkek refakatçi almadıklarını sırf bu yüzden özel oda tutup bosa Para vermeyin dedi erkek almıyorlar dedi
karauzumannesi Kksll 34+2 yim şuan bende oraya gidiyorum gecen güvenliğe sordugumda alıyoruz vip odaya demişti benm burda eşimden baska kimse de yok normal gidişat suan biranda dogum baslarsa ailem yetişemez nasıl olcak acaba
Kksll karauzumannesi sen gidince onu danışma yeri varya oda için ödeme yapılan yer oraya sor en iyisi daha doğru cevap alırsın bende 31*1 benimde sezaryen
karauzumannesi Kksll ay valahi şuan aşırı canım sıkıldı haftaya kadar sürekli bunu düşünürüm şimdi ben 😂
Kksll karauzumannesi can sıkacak ne var 😂 Allah başka can sıkacak durum vermesin bı şekilde yanına illaki birini alacaklar mecbur bide sezeryande tek olmaz yani
karauzumannesi Kksll ben sezeryan degil şimdilik normal gidişat eşim var dediğim gbi başka kimsemiz yok bakalm hayrlısı haftaya bir sorayım