minikportakal Burcutasan 4 haftalık da 1119 su benim 14 ekimde gitmiştim bugün gittim tekrardan kese göründü
minikportakal Burcutasan inşAllah gittiğinde görürsün sağ saglim kalp atışlarını duycağımız günler de gelir içini ferah tut duanı hep et 🙏🏻😍
Kbrakrc Burcutasan karın üstü görünmesi için 5bin üzerinde olmalı değeriniz 😇 bende dün gördüm ilk kez bebeği de gördük keseyi de kalp atışını da duyduk 7 haftalık olduk bugün acele etmeyin çok çok ciddi şikayetiniz olmadan gitmeyin doktora folik asit kullanımınıza devam edin yeterli sürekli ultrason ile bakılması da iyi bi şey değil 3 hafta daha bekleyin bebeğinizi kalp atışını hep birlikte duyun derim 😇
Burcutasan Kbrakrc yaaa ne güzel anlatmışsınız 🥰🥰🥰🥰 çok teşekkür ederim suan 5+2 bi 10 gün daha beklerim bende
btlsgroglu007 7 haftalık hamileyim ve değerim çok yüksek benim ya. Neden bilmiyorum 8-10 haftalık değerlere sahibim
Kbrakrc btlsgroglu007 kese görmeye gittiniz mi belki ikizdir 😇 yüksek olması kötü bir şey değil diye biliyorum ben
Burcutasan Gulcin_010 Daha yeni HEmde çok yeni ben adetimden 2 gün önce öğrendim ozaman bile 422 çıkmıştı
Minmin Burcutasan kızlar merhaba pazar regl olmam lazımdı olmadım kan 19,80 çıktı bugün tekrar baktırdık 55,40 çıktı doktor daha çok küçük yeni yeni pozitif görünüyor dedi iki kat artmış normal değil mi 🙏🏻
Kbrakrc Minmin normal 😇 en az 2 günde 2 kat artması lazım çok çok az artması ve düşmesi sağlıksız anlamına geliyor içinizi rahat tutun gerçekten psikolojinin bile hamile kalmaya ve hamilelik sürecine etkisi çok büyük 😇 hayırlı olsun
Kbrakrc Gulcin_010 Geç döllenme olmuştur değerlerinizi takip edin yükselir zamanla benimki de 1 hafta geriden geliyor bakalım ne zaman yakalarız haftamızı 😇