EsraBu 36 haftalık gebeyim 1 aydır göğüsümden sıvı geliyo ilk başlarda sarıydı kolostrum gelmeye başladı diye düşündüm şimdi su gibi yapışkan bir kıvamda geliyo doktorum normal bazı annelerde erken süt gelir dedi sadece böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Hilal-95 EsraBu 33 haftamda gelmye başladı yani öncesinde sütyenimde kur halde fark ediyodum ama bi ara baktım bembeyaz süt akıyor arada gelıyor 34 haftadayım yarn doktoruma sorucam ama herkes normal diyor
Merve2697 EsraBu evet canım 34+4 üm 2 kere süt gibi sarı iç çamaşırıma gelmişti yoğun ve çok değildi iki üç damlaydı☺️ Görünce mutlu oldum nedense☺️ Yavruma kavuşmama az kaldı diye
Hande1 EsraBu benim de gelmisti o sekilde. Sarimtrak kolostrum da geliyo kuruyup kaliyo gogus ucunde. Bir iki kere de su gibi sivi geldi. Arastirdim yağli bi siviymis ama sutmus yani normalmis o.
Hilal-95 EsraBu benm beyazdı ve çok korkmustm görünce hiç dokunmadm buzamana kadar anne sütü ne renk cokda bılmıyorum ama belkı herkesın farklıdır
NeseA Canım demek ki sen göğüs ucunda akıntı olduğu zaman temizledin mi o akinti olduğu zaman dokunmamak gerek yoksa doğumdan sonra süt durmuyor sürekli akıyor:)
EsraBu NeseA hayır hiç dokunmadım biyerde okumuştum doğumu tetikler dokunursanız diye o yüzden ellemedim