Pembe_duslerr Eylul966 evet kullanabilirsiniz benim doktorum bana yazmıştı kullanmıstım cok iyi geliyordu
minikkoalammm Eylul966 cnm kendi doktoruna da danışsan direk gaviscon verick ztn kullana bilirsn benm mide yanmam çok oluyor bana da direk ondan 3 kutu yazdı
Sgnn Buradan yazılanlara göre ilaç kullanmayın lütfen. Her hamilelik farklı başkasına dokunmayan size dokunabilir.
Eylul966 minikkoalammm ya o kadar kötüyüm ki daha önce hiç mide sorunu yaşayan biri değildim doktorum cevap verene kadar sorayım dedim gerçi kendi doktor arkadaşım da içebilirsin dedi şimdi getiriyor içicem inşallah şıp diye keser 🥶🥶🥶
minikkoalammm Eylul966 keser canm rennie de çiğneye bilirsn çiğnemenle anlık kesiyor benm mide yanmalarm 9 haftalıkken başladı 28 haftalığım hala çekiyorm
Eylul966 minikkoalammm içtim yarım saat oldu tam geçirmedi hala yanıyor valla 32.haftalık oldum bu zamana kadar midem bile bulanmadı şimdi bu yanma mahvetti 🤯🤯
Zzeynepss Benim doktorum talcid rennie gaviscon kullanabilirsin bunlar ilaç değil karbonat hiç sıkıntı olmaz dedi. Talcid çiğniyorum ben baya rahatlatıyor. Umarım geçer