Prensimm52 Kızlar 39+6 haftalık gebeyim ve sanırım virüsüm test vermeye gidecegim covid olupta dogum yapan anneler yaşadıklarını zı anlatır mısınız dogum sekliniz nasıl oldu hastane sureci nasldi
Dilaraksknclk Prensimm52 ben doğumdan 1 gün önce pozitif olduğumu öğrendim ertesi gün doğuma alındım ne isterseniz sorabilirsiniz
Zehra1993_ Dilaraksknclk sezeryan mı oldunuz sezeryan oldu iseniz sonrası nasıl oldu bebeği gördünüz mü? Ağır geçirdiniz mi ilaç tedavisi mi yaptılar
Saadetms Mercimekannesi bende de grip nezle gibi bi kırgınlık var 40+3 haftalık oldu haftasonu doğuma gideceğim covit testi ver dedi doktor ben grip belirtileri olduğu için vermedim sizde belirtiler neydi acaba
Ilkim_05 Saadetms sırt ağrım devam ediyor ve burnum tikanık canim bnde aynı durumdayım 😔 hamilelikte sırt ağrın diyorlar ama cok ağır bseyde yapmıyorum hep evdeyim yani 38 haftaligiz bizde bu arada sezeryan olacak Allah nasip ederse
seon90 Saadetms canm bendede grip belirtileri vardı 5 gün somra koku almamaya başladıö ve gittim testim pozitif çıktı.sende git test yaştır
Prensimm52 Saadetms benimde grip belirtileri vardı ama ben yinede vermek istedim bi sıkıntı olur diye
Dilaraksknclk Prensimm52 özelde yaptım hiç bir belirtim yoktu Sezeryan için test isteniyor ya şansa orda pozitif çıktım ama doğumdan sonra sadece berbat sırt ağrım oldu