Kestanesekeri 87 kğ oldum şuan.38 haftalığım şuan.depend hangi beden almalıyım.görümcem M beden verdi ama olmaz sanırım.
Asyaveannesi36 Kestanesekeri L beden kesinlikle ben 70 kiloyla L aldım daha da kilo alırım doğuma 2 ay var çünkü m olmaz değiştirin bence
Cicilibicili Kestanesekeri l alın. Lastikli sıkmasın sizi rahat olur. M rahat olmaz. Ben doğum yaparken 72 falandım l almıştım çok rahattı
emrbalayse Deletedmom9823 boyunuz kaçtı acaba? Kimisi 75 kilo l bol bile diyor. Kimisi de sizin gibi diyor. Ben de l aldım ama olmaz mı acaba
Cicilibicili Kestanesekeri o da olur çünkü lastikli hiç bi sıkıntı olmaz büyük de olsa. Ama küçük rahat edemezsiniz doğum sonrası
Minigim24 Cicilibicili merhaba, şu depend ne zaman kullanılıyor acaba mutlaka olmalı mı bilgi verirseniz memnun olurum 🥰
Kestanesekeri Minigim24 benim de şu an ilk doğumum olacak inşallah tam bilemiyorum bilen arkadaş cevaplarsa iyi olur ama bir arkadaşım geçen gün dedi ki doğum suyu geldiğinde de depend kullanmış çok rahat etmiş
Minigim24 Kestanesekeri bende çok duydum çok gerekli deniyor ama net olarak bilmediğim için sormak istedim
Ebruliiimm Minigim24 doğumdan sonra kanamalar için kullanılıyor ped yerine daha rahat oluyor kesinlikle yanınızda olmalı hastanede rahat etmek için