Kksll bircanozyn ayva bebeği güzelleştirir derler sık sık yemek gamzeli olsun diye de parmaklarını ayvaya şurup karinlarina dokundururlar 😂ben öyle gördüm deneyenlerden ama oldu.mi olmadı mı bilmem😂
Miniklimonum bircanozyn yaaa ben yemedim hahaha eşimin iki yanağında kocaman gamzesi var inşallah bebişimize geçer onun dışında teni ağzı burnu saç rengi kaşı gözü herşeyi bana benzesin istiyorum ikizim olsun ya galiba biraz egoist bir anneyim 😀😀
BalAsell bircanozyn ben yedim kızımın hem yanağında hemde çenesinde gamzesi var. Ama eşiminde iki yanakta gamzesi var. Eşimden mi geçti ayvadan mi bilemiyorum artık 😀
DerinMavii bircanozyn ben yedim yanaklarimida eşime bastirdim hshdhd ama ilk aylar yaptım yanlış olabilir hurafede olabilir zaten eşimin tek yanağında belinde ve cenesinde var ona çekerse illa olur gibi geliyor hshsh bende tek dudağımın kenarında var:(
Miniklimonum bircanozyn evet ya benden başka kimseye benzemesin bana ve benim tarafıma benzesin anneme kardeşime falan 😀😀😀😀😀😀
MiniMiniKus bircanozyn Ben gamzeliyim bebeğimin gamzeli olması da yarı yarıya 😄😄 Ayva sadece hamilelik de çok faydalıymış ama bacım tanesi 10 lira gecen gün aldım da 😄😄
MiniMiniKus bircanozyn Valla bende istedim köyden geldi gelene kadar kötü olmuşlar yiyemedim 😑 Sonra 1 tane anca alıp yiyebildim Sizde imkan varsa bol bol tüketmeye çalışın Bu dönemde çok faydalı diyorlar çünkü
MiniMiniKus bircanozyn Fazla kilo alımı önler Kan şekerini kontrol altına alır Kabızlıga iyi gelir Bulantınız varsa iyi gelir Araştırın bir çok şey görürsün daha Hadis i Şerif de var ayva üzerine 🤗
Merveikratanem bircanozyn hurafe bence hiç yemedim kolları yanakları çene kenarları hep gamze dolu kızımın
Nymphadoraa bircanozyn ben deneme amaçlı yüzüme sürmüştüm. Her iki yanağında ve çenesinde gamzesi var 🤭 hurafe tabi ki orası ayrı 😅 eşimde ve kayınvalidemde de var Gamze
Feyzaveannesi bircanozyn Benim kızım gamzeli ve ailede hiç kimse gamzeli değil. Annem ilk doğduğunda yanaklarını sıktığını ve gamze yaptığını söyledi. Hatta kayınvalidem sinir olmuş bebeğimi anlattığı için. Ama hakikaten çocuk gamzeli şu an 😂
bircanozyn Feyzaveannesi benimde kayınvalidemde var da eşimde yok ay dur bunufa denesek dicem ama kıyamam 😂