elfmoom Teyzelerrr 🥰 biz kontrolden geldiikkk 🙏🏻🤍 cinsiyetimiz %100 erkekmişş, yüzünü hiiç göstermedi🤭 yüz üstü yatıyor elide kafasında 1 saati aşkın uğraştı doktorumuz ama asla dönmedi🤷🏼♀️ bizde popoya baktık🤭herşey yolundaymışşşş çok şükür 🥰🙏🏻💕😇
mutlufatos19 elfmoom 😂😂 çok güldüm hadı hayırlısı olsun inşallah hep böyle devam eder sağlıklı bir şekilde gelir🙏🙏
Hilal-95 elfmoom bu erkekler böle ya popo göstermeye meraklı🤣 benm doktorum detaylıda vurmuştu karnıma baya itti onu poposunu düzeltsin herseye bakalım diye😅hayırlı olsun bu arada sağlıcakla al kucağına🤲🏻
Elanurgvn61 elfmoom Hayırlı olsun canım benim Rabbım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin en ufak bir acısını bile göstermesin inşallah 🥰❤ Bir paşa daha yolda ne güzel 🥰
elfmoom Hilal-95 popolu şeyler 🤭 evet bizimkide çok uğraştı dedi ki detaylıya sabah gidin akşama kadar orda olursunuz zaten çocuk dönmüyor 🤭 aminnn hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah🤍
elfmoom Civcivinannesiii ayyy bana herşeyi güzel geliyor doktora sorsan daha uzaylıya benziyor 😂😂😂 aminnnn 🥰🥰🥰
Civcivinannesiii elfmoom yaaaa annelik iste🥺🥺 bende cmt gunu gittim gordum ayyyy senin agzini yerim dedim doktorda kiz bi dur agzini ben gormuyom sen nasil gordun dedi 🤣🤣🤣🤣
Crcs elfmoom hayırlı olsun nazlı bebiço 👶🏻 bizimkinin hassas noktası kakaolu süt onu içtiğim her iki kontrolde de sere serpe gösterdi 😅