Polenpolen52 kızlar sudyen takamıyorum cok hassasıyet var bende suan , baska ne olabılır onerebılecegınız yarım atlet tarzı bır urun varmı
yigitegenin_annesi Polenpolen52 ben de göğüsler büyüdü baya🥴😂80 bedenden 95 e yükseldi ama fırlıyor heryerden🤭geçen yeni aldığım sütyeni bir gün giydim ikinci günün sabahında patldi yırtıldı koptı yani şu anda 100 beden almaya utanıyroum 🥴🥴😏kendimide kandırmak istemiyroum yarım atlet te de ucu belli oluyor denedim yani
rojda2121 Polenpolen52 gebelikten once 75 takardım gogusler buyudu hata edip buyuk beden sudyen aldm 85 90 falan ama asla onlardada rahat edemedim parayı çöpe attım resmen sonra gdp ici sungerli olan yarım atletlerden aldım aşırı rahat başka turlusu giyilmiyo gebelikte zaten 😒😒
rojda2121 Polenpolen52 ben iki tane pazardan aldm en buyuk beden xl yada xxl aldm uc tanede iç çamasır magazasından aldm komple bez ama gogus kısmında ince sunger var cok rahat ic camasırcılarda mutlaka vardır fiyatıda uygundu 15 20 tl falan 😇😇
Laleozkan_09 Polenpolen52 sudyen bedenini bir beden büyük al ama içi boş olanlardan al. Ben evdeyken takmıyorum dışarı çıkınca takıyorum. Askılarını da çıkardım zaten göbek destek verdiği için düşmüyor da🤭 Yarım atletler mideye baskı yapıyor. Öyle olunca da mide yanması oluşuyor. Çok dikkat etmelisiniz
Busrasisman Polenpolen52 ay canım benim aynı sorun bende de var ama anne olmanın en güzel yanı bebeginin varlığını hissetmek
Syda01 Polenpolen52 pentide yarim atlet tarzı olanlar var cok rahat onlardan kullanabilirsin göğüs ucunu da belli etmiyor
Burcu98 Polenpolen52 meme ucunu belli etmeyen yarım atletlet var onlardan al rahat oluyo ben öyle giydim genelde
Miniklimonum Polenpolen52 Penti Lotus kullanıyordum hamilelikten önce de tek bunu kullanırım hamilelikte de çok rahatım yok gibi üzerimde göğüslerimi kaplıyor topluyor mis Gibi çok rahatım 😀