Aserpil Gzmpyrz 4 haftalık kese var dedi bana Dr . Ama oğlumda 7. Haftaya kadar gorunmemisti rahim tersliginden dolayi
mercimekveannesiiii Bende yeniyim son adet tarihiniz nedir. Bugün doktora gittim doktor 5000 hcg de ultrasonda görürüm öncesinde alttan bakınca görünür dedi
Buse27 Benim gözükmedi 6 haftada da Altan muayne istemedi doktor detaylı USG çektirdi gözüktü kalp atışı ile birlikte
mercimekveannesiiii Gzmpyrz ay bende 13 Eylül son adet başlangıcım 😇 biz bugün gittik babamız çok heyecanlıydı durduramadım ama bişey görünmedi normal olarak inşalllah sağlıklı gebelik geçiririz 😍
Meyysaa Benim son adet 6 Eylül uygulama da 5 hafta 1 gün yazıyor haftaya çarşamba gideceğim sizce görünür mü 🙈
Canmyavrumm Meyysaa bende senın gıbıyım canm.ben 19 ekımde gıdıcem o zamanda 7 haftalık oluyor doktor anca gorulur demıstı kılomda var ya benm.Allah bıze en guzel zamanlarını en saglıklı sekılde yasatsın ınsallah sahlıkla .
Naazli Meyysaa seni çok iyi anlıyorum. Bende öğrendiğimde son adet tarihine göre 4+3 günlüktü. Şimdi 6 haftalık. Hiç doktora gitmedim ilkkez cuma gidicem bende. Zaman geçmiyor sanki. İnşallah güzel şeyler duyarız doktora gittiğimizde 🙏🏻
Gzmpyrz Civcivinannesiii Bulunduğum yerdeki Sağlıkocağı ilk kadındopuma gidip kesene baktır tahlillerini yaptır dedi ondan orda baktırcam
rengarenkduduv 1000 küsürlerdeydi 5.haftanın içerisinde doktorum çağırdı ve alttan muayene de görmüştük keseyi.
Meyysaa Canmyavrumm ayy hadi inşallah rabbim kolaylık versin hepimize güzelce geçirelim bu günlerimizi ❤️