narmin96 momsssss İlk hamileliyim, kendi yaşımı yazım bari, 25 yaşındayım, planlı şekilde hamile kaldım, 26 haftalığız🥰
Alimoms1_ ruveyda98 Benimde oğlum 10 ay 12 günlük ve bende 25 haftalık hamileyim kızım doğduğunda oğlum 14 aylık olacak 😬
elaweannesi ruveyda98 Güzel ama bence ya bende ilk bebeğim 24 haftalık nasip olsa 2 yaş arasız sizin gibi ama isteyerek düşünüyorum🌸
Selcann momsssss 2.5 yasinda(32 aylik) bir kizim var 25 haftalık hamileyim planlı bir gebelik ikiside ☺ sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz
NurglsahN momsssss meraba oğlum 2 buçuk yaşında💙30 haftalık kızıma gebeyim🤍planlı bi gebelikti Rabbim evlat bekleyenlerin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin 😌🤲🏻
Merveikratanem momsssss planlı gebelikti kızım 6 aylık olunca bıraktık korunmayı 12 aylık olunca hamile kaldım tek planda olmayan ikiz olması 20 haftalık ikizlere hamileyim kızımda 17 aylik
DilberK momsssss aralikda 2 yasina girecek oğlum var 26+0 haftslikda hamileyim kısmii planlı gebelik olmaz diye düşünüyoduk oldu rabbim olmayan herkese versin insallah
Meliketilaver momsssss 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim 4 bucuk aylık hamileyim oglum olacak planlı gebelik 😇
Merveee34 momsssss 8-5-2 yaş cocuklarım ..Plansız bir hamilelik oldu suan ama iyi ki olmuş pazartesi doğumum var :)