mom8327 Nur_banu1 nerde çalışıyorsunuz sizde ayrılabilirsiniz izne özel sektörü bilemem ama yine de zorunludur heralde
miranbeyinmothersi Alp-2806 hayır canım hamileysenn özeldede hakkın var sadece 32 haftadan sonra aşabilirsin 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonra olacak şekilde . Ben özeldeyim çalışıyorum yani
mom8327 Alp-2806 24.haftada zorunlu istemezse veremez gibi bi durum yok yanlış biliyorsunuz araştırın ayrılabilirsiniz devlet kurumunda. Özeli bilemem onlar hep bi kılıfa uydurur
Alp-2806 mom8327 binen yeni atandım ama yıllardır çalışanlar dedi ve öğretmen arkadaşıma bile öğretmen yok diye izin verilmedi bizzat benim ablam da dedi başhemşire onaylamaya bilir di dedi
mom8327 Alp-2806 yıllardır çalışanların demesi bişeyi değiştirmez bu olay 2 senedir var yıllardır olan bişey değil bunu onaylamamalı için bir gerekçe gerekir bunlar kötü niyetli bilgiler sen hangi müdürlüğe bağlıysan ona sorabilirsin
Elif-0323 Deryaiso çok şükür herşey güzel çıktı. Darısı sana olsun Rabbim sağsalim Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰