Sancarefeem Ptttssse bariz gözüküyor canım bende video var videoya alabilmiştim gördüğümde o kadar şok oldum ki bu kadar net nasıl belli oldu da farkedemediler dedim
Zeynep9120 Sancarefeem bide diyor benm doguran gebelerim cocugu boynunda kordonuyla doguruyo smdiye kdar sorun yasamadk hic diyor insanı dahada meraklandırıyor ay cnm 36+1 iz ama bi an önce hayrlısyla gelsede dogsa diye bakıyorum inanki ne zormus
Sancarefeem Zeynep9120 Allah’ımın gücüne gitmesin gerçekten bende öyle artık doğsun yeter diyorum çünkü çok zor bir süreç kime güvenicez şaşırdık elimizden de bişey gelmiyor
Zeynep9120 Sancarefeem gerçekten öyle canım inan bende aynıyım elimzden gelen bseyde yok bebek hareketlernı takip ediyorz işte az hareket etsn kafayı yiyoruz
Maviiiiiiiiiii Sancarefeem kesinlikle yaşıcaksa yaşar allah ne demişse o olur tevekkülle bekle allah en hayırlısını nasip etsin inşallah sağ sağlim alırsın kucagına 🤲
Melistosum Sancarefeem çok geçmiş olsun inşallah bsey olmayacak rabbim korusun.. gebelik zehirlenmesi nasıl anlaşıldı
Feriyecrin_annesi Sancarefeem aynen öyle çok haklısınız. Evlat insanı en çok mutlu eden veya insanın en çok canını yakan bir parçası..
kirpapatyasiii Sancarefeem yarın kontrolumuz var bakalım durumlar neyi gösterecek 1 türün sorun olmayacağını söyledi doktor doğana kadar cikarada bilir dedi daha tercih edilecek duruma gelmedik Rabbım hayırlı doğumlar nasip etsin bizlere..
melisa_ozgur_46 Sancarefeem çok iyi bişey şuan duyduğuma çok sevindim çünkü sürekli belli olmadığını söylüyorlardi