Ayaz_Kuzum Arkadaşlar hamilelikte acı tüketiyor musunuz?😁 ben çok seviyorum da yiyorum🙈🌶♥️ Zararı olur mu bebişlere?☺️ Bu arada 8+1 günlüğüz🥰
Hilal-95 Ayaz_Kuzum bende çok seviyorum 🤦🏻♀️ Balla kıtır kıtır yiyorum inşallah bebem kızmıyodur anasına 😅
eliffkrts Ayaz_Kuzum senin haftalarındayken o kadar çok yedim ki canım istiyordu baya oğluşum oldu cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum 😄
tugce_sultan Ayaz_Kuzum cok sevıyorum dogumuma 20gun falan var bu zamana kadr hep yedım.Devlete gıttıgımde doktoruma sormusdum acı cok yıyorum bı sorun olurmu bebege dıye bana yıyebılıosan ye tabıkı bagısıklıgı guclenır demısdı ☺️
Sezensezen Ayaz_Kuzum valla ben acı diye ölüyordum millet benim yediğim acıya hep şaşırır ama bebek büyükçe miğde yanması başladı bırak acıyı salçalı baharatlı yemek zor yiyorum en ufak acı yiyim çatlar ölürüm heralde miğdemden🥵
Ayaz_Kuzum Hilal-95 umarım😅 afiyet olsun, Wallah bende aşırı seviyorum umarım bebişlere zararı yoktur🥺
Ayaz_Kuzum eliffkrts yok ben hamile kalmadan önce de böyleydim😅 yeni bişiy olsa direk öyle seylere veya asermeye bağlarım ☺️
Ayaz_Kuzum tugce_sultan eğer öyleyse iyiymiş çünkü bende aşırı severim, bi an endişeye kapıldım acaba zararı olur mu diye ☺️
Hilal-95 Ayaz_Kuzum sanmam ya bi zararı olcanı😀 ailede bitek benm böle acı seven toprağımda Kastamonu adana felan değil ama inan adanadan gelen acıları yiyorum🤣
Sirince-anne34 Ayaz_Kuzum hergün tüketiyorum birşey olmaz heralde, bebişlerin sesleri güzel olur belki😅😅
Selcann Ayaz_Kuzum cok severim ama şu an yiyemiyorum midemi o kadar kotu yapiyor ki şimdi yiyin ilerleyen haftalarda genelde mide ağrısı yanması cok oluyor onun için yiyemiyor insan 🤦♀️
Deletedmom93284 Ayaz_Kuzum 😬😬😂 alakasız şeylerle bile acı biber yiyorum ya tabi sonra mide yanması çekşyoeum 🥵az öncede jalepenoyu domates turşusu sanıp ağzıma attım AA ne kadar minikmiş diye bir sürü doldurdum ve hala ağzım yanıyor alev alev 🔥 hemde😂🤣