Ayserose1001 canım klomen sadece yumurtası olmayanlara veya pko lara verilen bir ilaç değildir.yumurtası oluşmayanlara oluşması için yumurtası olanlarada yeterli büyüklüğe ulaşsın diye verilen bir ilaçtır.çünkü genel itibariyle doktorlar 18mm ve 18 mm büyük olan yumurta elde etmek için çabalarlar çünkü yumurta belli bir büyüklüğe ulaşacakki çatlama aşamasına gelicek.örnek olarak benimde her ay yumurtam oluyodu ve her ay düzenli adet görüyodum doktor takibi yapıldı yeterli büyüklüğe ulaşmadığını söyledi doktor ve klomen verdi adetin 3. Gününden itibaren sabah akşam 5 gün kullandım sonra ilaç bittikten 2 gün sonra doktora gittim toplamda 5 adet yumurtam oluşmuş 3 tanesi 13mm lik diğer 2 side küçük kalmış doktor yeterli büyüklük değil Bikaç gün daha bekleyelim büyüyebilir dedi bikaç gün sonra gittiğimde 17 19 20 mmlik olmuş yumurtalarım doktor çok güzel dedi ve çatlatma iğnesi olmadan kendiliğinden çatlamış 3 tane yumurta . Gün aşırı ilişki dedi doktor o aralar bazı durumlar olduğundan 2 günde yada 3 günde bir ilişki oldu hatta ümitsizdim biraz dikkat edemedik diye .sonra adet zamanı gelip çattı heyecan var bekliyoruz yine ama öyle bi kasık ağrım vardıki yine adet olucam diyodum.bikaç gün bekledim ve kan testi yaptırdım bi baktıkki hamileymişim.. 🤗çok şükür Rabbime doktor Allahtan 3 üz olmamış dedi çünkü 3 Üde çatlamıştı güldük doktorla 🙂😀Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Dipnot ( Bu yorumu eskiden bir arkadasa yazmıştım kopyalayıp yapıştırdım oku diye canım ,😃)