Dila71 Meryem01010 gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişiniz 🥰 şuan nasılsınız ağrılar dayanilmayacak gibi mi haftaya bende 38+2 de sezeryan olucam çok merak ediyorum
Merveeayaz Meryem01010 rabbim uzun ömürler versin benimde pazartesi doğumum var sezeryan olucam 38+1 de spinal olucam kısmetse korkuyorum biraz tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Meryem01010 Merveeayaz vala zaten belden aşağısı uyustukdan sonra hemen bebei çıkarıyorlar ama odaya geldikten sonra uyuşukluk gitikce ağrılar basliyo bide yürümeye başlayınca ağrı oluyor dikiş yeri yaniyo ağlaya ağlaya yürüdüm
Merveeayaz Meryem01010 İlk gebeligimde sezeryandi ama genel anasteziyle oldu hiç zorluk cekmemistim tabiki ağrılar oluyo ama zor gelmemisti smdi bu spinalden korkuyorum nasıl olucak diye
Meryem01010 BurcuGorkem yoo hemen gelmedi ama emmdirdikce gelir dedi doktor öyle yaptım emmincs geliyo
Ebruliiimm BurcuGorkem doğumdan önce rezene çayı içmeye başlayın bende 4 gün önce doğum yaptım sezeryan olarak hemen geldi sütüm ben doğumdan 4-5 gün önce falan rezene çayı içtim çok faydasını gördüm
BurcuGorkem Ebruliiimm tamam tesekkurler 38 2 de dogurcagım için süt gelmezse diye endişe ediyorum baslıyım 4 gün önce içmeye 😊
Ebruliiimm BurcuGorkem hiç korkma bi şekşlde geliyor bende 38+4 de yaptım doğumu doğumdan çıktığım anda sütüm vardı sen sütüm gelicek diye düşün Allah yardımcın olur