Bebegimveben0811- Kızlar karnım bir gün çok küçük bir gün çok büyük çocuk gelişmiyor bu yüzden mi acaba?
slnacar Bebegimveben0811- kaç haftalıksın canım ? İç karnın geniş olabilir benim ikiz ben bile hergün o soruyu soruyorum kendime ama gayet gelişiyorlar olumsuz düşünme bence
Ysmnbarin Bebegimveben0811- bende 20+2 haftalık hamileyim canım sabahları kalktığımda hiç karnım olmuyor sanki hamile değilmişim gibi yemek yedikçe şişmeye başlıyor o zaman da da şişkinlik oluyor daralıyorum
seon90 Bebegimveben0811- benm 7.aya kadar karnım çıkmadı öyle😂😂oğlumda gayet sağlıklı ve uzun boylu doğmuştu♥️♥️
slnacar Bebegimveben0811- gaz falan etkileyebiliyor bence bebekler gayet sağlıklı hiç canını sıkma canım biz anneler fazla tedirginiz
esrayce Canım benim karnım inan 5 aylık gibi duruyor 29 haftalığim iç karnın büyük olabalir şuan benimki öyle
Bebegimveben0811- esrayce ama bazen baktığım da kocaman oluyor cuma randevum var 3 hafta sonra ilk defa gideceğim artık sey diyorum gelişmiyor mu ? :(
seon90 Bebegimveben0811- ayy bana neler neler dediler😂😂 doktorum bile oğlunun boyu uzun olcak genetik belliki ama karnın küçük sığmıyor diye diye canımı sıka sıka doktorcuğum 37+6 da doğurdum 😂😂😂