cherry6128 Merhaba arkadaşlar hamileliğimin 8.haftasından itibaren surekli fazla miktarda tukuruk salgıliyorum. Elimde surekli peçete olmasından yoruldum. Uykumdan bile uyandırıyor beni. Doktoruma sordum buna yapıcak biseyın olmadığını söyledi. Boyle bir durumla karsılasan varmı acaba
OktayMeltemSahin cherry6128 neden kaynaklanıyormuş peki ne demek yapacak bişey yok geçici ve normal bir durummuymuş?
Tugbatatli cherry6128 yengem ıkı hamilelgndede bu durumu 9ay boyunca yasadi kaynanmdada olmuş gercktn zor bı durum inşlh uzun surmez
Baysal09 cherry6128 bende de ilk zamanlarda çok pluyordu bütün gün elimde peçeteyle dolaşıyordum anan bulantılarım bittikten sonra oda geçti 👍🏻
cherry6128 OktayMeltemSahin Bir iki haftaya kadar gecer dedi.13.haftama girıcem ama fazlasıyla yordu bu durum benı. Bazı hamileliklerdd 9 ay kadar suruyomus bu durum umarım surmez cunku bulantımıda artıyor
cherry6128 EzgiKizilates valla sabahtan aksama kadar ugrasıyorum ben gecer dıyolar bi umıtle bekliyorum bende
cherry6128 Tugbatatli Gunde 5 tane tuvalet kagıdı bitiyor zor bi hamilelik geçiriyorum bu durumda baya etkiliyor beni konusurken bile zorlanıyorum cunku elim surekli agzımda ınsallah surmez o kadar sure😔
cherry6128 Baysal09 kacıncı hafta gectı sızın ınsallah benımde gecer artık bulantılarımı tetikliyor cunku
ozgeya cherry6128 ben 24. Haftama kadar çektim aynı derdi,sonra bulantılarımla birlikte bıçak gibi kesildi
cherry6128 ozgeya gecıcegi umıdıyle bekliyorum bende hem kendi doktoruma hem baska bir doktora sordum yapıcak bisey yok dediler artık beklıcem napıyım
Hulyaaaaa75 Bndede cok vardi hayattan sogutmustu resmen geciyo ama ben 14. Haftamdayim cok azaldi yani cooiik az rahatsz bile etmiyo insallah sizinde gecer
cherry6128 Hulyaaaaa75 tesekkur ederim ınsallah gecer sabırla bekliyorum bende hamileliğin keyfini çıkarmak istıyorum😊
YldzBiden Bende 26 haftalığım hamileliğin başından beri sabahları geniz akıntısı oluyor onu geçirene kadar ağzımı çalkalouorum geçene kadar miğdemi bulandırıyor nasıl geçer bilmiyorum
cherry6128 YldzBiden benımde aynı sekilde canım agzım in akmasından damaklarım falan tahris oldu yutkunamıyorum cunku midemi bulandırıyor elimde pecete dolasıyorum gecmesını bekliyorum ınsallah gecer