Busra2524 Merhaba kim hangi hastahaneye ve hangi Dr ve hangi fiyatlarda muayene oluyor olacak Doğum fiyatlarınız nedir ??
Nessliihhaann Busra2524 maltepe üniversitesi hastanesine gidiyorum. Doktorum Aygen Çelik çok memnunum kendisinden. Muayenesi 350₺
Elika0 Pendik medet Yılmaz’a gidiyorum muayene 150₺. Doğum 3.00-4000 arası olur muhtemel bölge hastanesi ya da baypark
Busra2524 Elika0 cnm çok iyi bir Dr ayrıntılı ultrason ona yaptırdım ama bayan olursa daha rahat ederim DİE düşünüyorum
Busra2524 Ben 36 haftalık gebeyim hastanem fiyat güncellenmiş bu haftadan sonra beni alabilecek iyi her sorduğuma cevap veren ilgili şefkatli vicdanlı eşimi doğuma alabilecek doğumuma da o katılacak bir hastahan ve Dr arıyorum
bedriyetasdibi Busra2524 Sultanbeyli Saygı hastanesinde Esra Şahin Güneş’e gidiyorum. Çok ilgili iyi bir doktor. Muayene ücreti 135₺ doğum ücretini öğrenmiştim ama şuan hatırlamıyorum. Hem yılbaşından sonra olacak doğumum Mart’ta Rabbim nasip ederse o zaman değişecek muhtemelen güncelleme olacak fiyatlarda.
Bebegim213 Busra2524 instagramın varsa Lale aslan diye bir doktor var umraniyede afiyet hastanesinde bir araştır istersen bende o hastaneye gitmeyi planlıyorum bu doktor cok hosuma gitti ve eşi doğuma alıyor herhalde videolarda var izle ablam da bu hastanede doğum yaptı memnundu simdi ben deneyeceğim bakalim
Nurdandll Busra2524 umraniye de özel atlas hastanesi var dr asmar hasanova doktor var cok ilgili ve doguma falan eş alma taraftari
Bebegim213 Busra2524 Yeni sordum 120 muayne ucreti 1800 normal 2200 sezeyan dedi tabi ek ücretler çıkabiliyor dedi benim tahminim yılbaşından sonra zam gelir genede Insaallah gelmez ama