Alparslaninannesii Kızlar bugün doktora gittim sağ yumurtaligimda 4.50 cm kist olduğunu öğrendim enfeksiyon fln yok sende dediler içinde kanama olmuş korun hamile kalmamaya çalış geçene kadar dediler böyle olup da iyileşen var mı
Dygrd Alparslaninannesii banada tam tersi demişti doktor 5 cmdi gebe kalmaya engel değil dogumda düşer zaten kist demişti 3.gebelik bir sıkıntı olmadi şimdiye kadar
Yagmur00 Alparslaninannesii bende genc kızken olmustum oluyordum agrilarım la doktora gittim ılac tewadawı sıyle gıttı canım
La_Liberte Alparslaninannesii ben de 19 yaşındayken olmuştu. Yürürken bile ağrı yapıyordu bir ilaç verdi doktor adetle atıldı zaten. 5 cm di benimki. Stres yapmayın gelecek aya kadar hiçbir şey kalmaz. Sanırım siz gebelik istiyordunuz. Hem belki tedaviden sonra hemen hamile kalırsınız inşallah 🙏🏻
Alparslaninannesii Dygrd Bilmiyorum cnm içinde kanama olmuş adeti beklicez çocuk düşünme şuan dedi gebeliği tehlikeye atar dedi
Alparslaninannesii giresun İcinde kanama olmuş adeti beklicem inşallah adetle atılır sonrasında tedavi görecem niye öldü bilmiyorum ağrım çok
Smyr_2525 Alparslaninannesii canım senin ki benim kistte benziyor bu kistlere komplike kist diyorlar biraz sıkıntılı ins senin ki bennim ki gibi olmaz. Ben bir yıldır cok sıkıntj yasada şimdi de yumurtamı alacaklar
zeynep5627 @"Hemhalahemteyze bende gebe kalmadan önce kaşık ağrım için doktora gitmiştim kist vardı bendede adet kanamasıyla beraber gider dedi o ay hamile kaldım🙄
Alparslaninannesii zeynep5627 Hamile kalma dedi bana gebeliği tehlikeye atar dedi adeti bekleyelim atacakmi diye dedi
annesinin_beybisi Alparslaninannesii ben de 5 .5 cm lik kist var 4 senedir de geçmedi ama öyle içten kanama falan hic oyl e birsey duymadım çikolata kisti değil dimi basit yumurtalik kistlerinde kanama hic duymadim ama çikolata kistiyse bilemem
Bngayl Alparslaninannesii Merhabalar. Kist hamile kalmaya engel değil ancak ihtimali biraz azaltıyor sanırım. Bir gebenin günlüğü sayfasında yumurtalık kistleri için Ebru hanımın önerdiği hareketler var. Ben o hareketlerin kistime etkisi olduğunu düşünüyorum. O yüzden içinizi karartmayın Ebru hanımın youtube kanalından bakın muhakkak dediğim masaja.