adalas Iamghs Bende aralık ortası dogum yapicam insallah :) yavas yavas eksikleri hallediyoruz bizde:)
sumeyraballl Iamghs hemen hemen herşeymz hazır sayılır Aralık sonu ocak başı süpriz yapa bilirmiş miniğim birtek hastane çantam hazırlanıp odasını kurucaz 😊
deletedmom2014 Doğumum Aralık sonu belki Ocak başı gibi görünüyor. Eksiklerimizi aldık. Bir iki ufak eksiğimiz kaldı. Sabırla miniğimizi bekliyoruz 👼🏻
annesi_ Bütün herşeyini aldık çok şükür bi odasını bekliyoruz gelince kıyafetler yıkanıp ütülenicek Sonrası bebişi beklemek kalıcak 3 Aralık sezeryan olucam inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız 🤲🏻
KdryFth annesi_ Bende 32 haftalığım ne zaman verdiler size sezeryan gününü bana henüz bişey soylenmedide
Deletedmom54555 30 Aralık doğum tarihimiz 😍 beşik , bebek arabası herşeyi hallettik . Giyimde eksikler var daha . Kendime lohusa takımı falan da almadım daha . Kasımda son eksikleri de alırım Aralık ayına bişey bırakmam muhtemelen 🤩
Iamghs Bende herşeyini aldım sadece çanta hazırlamak kıyafetleri ütüleyip yerleştirmek kaldı 😍😍 Bebeğin kilosu ne kadar şuan kızlar biz 1 hafta önden gidiyoruz kilo olarak biraz 🤭🤭
Eslemkusun_annesi Aralık 28 gözüküyorum bizde kizcemin bir çok şeyi hazır çanta hala hazır değil 😝 Kasım ayında hazırlarım diye düşünüyorum…
Iamghs Eslemkusun_annesi sağ Salim gelsinler inşallah benimde oğlum olucak 😍 kilosu nenkadar şuan sizin 😇
Eslemkusun_annesi Iamghs kontrolumuz pazartesi günü o zmn öğrencez kilomuzu sizin ne kadar boyu kilosu kac haftaliksinix
Rumeysa3652 Iamghs herşeyini hazırladım valla ben biraz sabırsızım erkenden yaptım herşeyini inşallah oğluşumda benim gibi sabırsız olmaz 😂
bebegimizibekliyoruz1 Iamghs benim de 30 31 aralık gözüküyor uygulamaya göre bakalım ne zaman gelicek bu hafta gidip kıyafetlerini alıcaktık corona olduk maalesef mecburen ertelemek zorunda kaldık haftaya gidicez inşallah daha hiç bişey alamadık başlıcaz umarım
garip Iamghs benim 2.kızım yolda Ocak başı görünüyor ama ilk kızım sezaryen bu da öyle olacağı için Aralık için gün verir doktor kesin🤐 daha hiçbir hazırlığım yok kızımdan kalan güzel kıyafetleri ayırdım ama kalanlar bebeklik için değil maalesef😣baştan bir alış veriş yapmam şart
kutlaym annesi_ bende sezaryen olacağım, 34 te nst ye gireceğiz ama hala gün verilmedi, sormam mı gerekiyor acaba doktorumuza 🥺
Umudayolculuk36 Iamghs ben bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim kaldırdım sadece onlar hazır 29+5 😇 kendime hiç birşey almadım alacağım inşallah birde bi kaç eksik kızıma
bugraninannesii Iamghs herşeyimiz tamam çantamız felan hazır bi paşamız eksik 7 aralık gibi gözüküyo ama ben sabirsizlaniyorum bi an önce gelsin diye😊
Mineeaa bugraninannesii neler aldınız tam olarak bende yavaş yavaş alıyorum ama eksiklerim var hala kışlık takımlar aldım çorap eldiven onlardan aldım